Visums verwerkt
deze maand

Visum Cambodja

Direct online aanvragen

Visum Cambodja online aanvragen

De aanvraag duurt tot drie werkdagen. Meestal leveren wij het visum al de volgende werkdag. Uw visumaanvraag voor Cambodja kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Cambodja zijn de kosten van het visum 54,95 € per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard.
Snel geleverd

Visum Cambodja

Het aanvragen kost u ongeveer vijf minuten. U kunt betalen met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard.. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in bij de overheid van Cambodja.

Snel geleverd

Maximaal 72 uur

De verwerking door de overheid van Cambodja duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al de volgende dag. Mocht het toch langer duren, dan houden wij uw aanvraag continu in de gaten.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Cambodja. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.


Visum Cambodja online aanvragen

Het visum voor Cambodja kunt u vooraf online aan te vragen. Dit is echter niet verplicht. Het is alleen voor toerisme beschikbaar. De kosten van het visum bedragen 54,95 € per persoon. U kunt het formulier op onze website binnen vijf minuten invullen en hoeft ook geen documenten per post naar ons toe te sturen. Dit bespaart u tijd en geld.

Voor het e-visum Cambodja geldt de regel dat u enkel op Phnom Penh International Airport, Siem Reap International Airport, Cham Yeam (Koh Kong), Poi Pet (Banteay Meanchey) of Bavet (Svay Rieng) het land mag betreden. Komt u via een andere port het land binnen, dan kunt u niet gebruik maken van het e-visum. U mag wel via elk gewenste border-crossing het land verlaten.

Het e-visum kunt u ook rechtstreeks aanvragen voor $40,- op https://www.evisa.gov.kh. U dient dan wel over een creditcard te beschikken en dient de Engelse taal machtig te zijn.

Geldigheid Visum Cambodja

Het visum voor Cambodja is een single-entry visum, waarmee u slechts één keer het land kunt betreden. Het visum heeft een geldigheid van 90 dagen (vanaf de uitgiftedatum). Binnen deze periode dient u het land te betreden. U mag dan maximaal 30 dagen in het land verblijven.

Vereisten visum Cambodja

Voor Cambodja dient u over een paspoort te beschikken dat nog minimaal zes maanden geldig is bij binnenkomst. Daarnaast dient u het e-visum twee keer uit te printen en mee te nemen. Ook dient u in het aanvraagproces een digitale pasfoto te uploaden.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Visum Cambodja aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor Cambodja

Maximaal aantal reizen1
Verblijfsperiode 30 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 24 uur)
Geldig voor Toerisme
Prijs 54,95 €

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Cambodja. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.