Visums verwerkt
deze maand

ESTA USA

Direct online aanvragen

Voor 23:00 besteld, vandaag geleverd

Uw ESTA aanvraag voor Amerika (USA) kunt u online invullen. Dit gaat geheel digitaal, zonder papierwerk. De aanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor Amerika bedragen de kosten van het ESTA 29,95 € per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard.
Snel geleverd

ESTA aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard. Na uw betaling controleren wij uw aanvraag en vragen wij deze direct aan. U ontvangt deze dezelfde dag wanneer u voor 23:00 besteld, of anders de volgende dag. Ook in het weekend!

Snel geleverd

Gemiddeld binnen 4 uur

Wij vragen uw ESTA altijd binnen 4 uur aan. In 99% van de gevallen is het ESTA dan ook direct beschikbaar. Wanneer de Amerikaanse Douane meer tijd nodig heeft, kan het tot maximaal 72 uur duren.

Snel geleverd

Officieel ESTA

Het ESTA dat u ontvangt is het officiële document voor Amerika. U kunt dus met een gerust hart op reis.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen.
  • Snel en duidelijk en je word netjes op de hoogte gehouden.de volgende keer bestel ik het weer bij e visum!

    Ron MAARSSEN
  • Proficiat voor de snelle werking van dit bedrijf, zal ik zeker aanbevelen bij andere!

    Karin DENDERMONDE
  • Zo gemakkelijk in te vullen en te versturen, geen credit kaart nodig. Super!

    Klant LEIDERDORP

ESTA Amerika online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw ESTA Amerika (USA) aanvragen. Hiervoor hoeft u enkel het online visumaanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, binnen 24 uur uw ESTA per e-mail (ook in het weekend). Het kan zijn dat dit tot 72 uur duurt, wanneer Amerika uw aanvraag handmatig dient te beoordelen. Doordat u met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een ESTA Amerika aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw aanvraag. De kosten voor een ESTA bedragen 29,95 € per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Het ESTA dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en vakanties. Met het ESTA kunt u 90 dagen aaneengesloten in Amerika (USA) verblijven. U kunt gedurende twee jaar onbeperkt naar Amerika vliegen. Wanneer u in Amerika gaat werken of langer dan 90 dagen in Amerika wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van het ESTA. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Naast de dienst die wij leveren, kunt u ook het ESTA Amerika (USA) aanvragen op de officiele site van de Amerikaanse overheid. Hierbij heeft u een creditcard nodig. De site van de Amerikaanse overheid kunt u vinden op esta.cbp.dhs.gov/esta/. De kosten bij de Amerikaanse overheid bedragen $14 per persoon. Hier dient u met creditcard te betalen.

Indien u vragen heeft over uw ESTA-aanvraag voor de Verenigde Staten, kunt u op de veelgestelde vragen pagina kijken. Staat uw vraag over uw ESTA-aanvraag voor Amerika (USA) er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Het ESTA is het ESTA dat bekend staat onder "ESTA USA", "ESTA Amerika" of "ESTA Verenigde Staten".

Geldigheid ESTA Amerika

Het ESTA voor amerika is geldig gedurende twee jaar na uitgifte. Daarbij is het wel belangrijk dat uw paspoort ook nog twee jaar geldig is. Is uw paspoort korter geldig, dan is de ESTA ook korter geldig. Binnen deze periode van twee jaar kunt u met het ESTA Amerika meerdere keren naar de USA reizen. Elke reis mag maximaal 90 dagen beslaan.

Het ESTA is geldig voor zakenreizen of toerisme. Wilt u gaan werken of emmigreren naar de USA, dan heeft u een visum nodig en is een ESTA Amerika niet geschikt.

ESTA Amerika online aanvragen

U bent verplicht online en vooraf een ESTA aan te vragen, anders wordt u gegarandeerd geweigerd op uw vlucht. De luchtvaartmaatschappijen mogen u dan namelijk niet meenemen. Zorg er dus voor dat u het ESTA online aanvraagt en dat de gegevens ook overeenkomen met de gegevens op uw paspoort.

ESTA Amerika aanvragen »Nu aanvragen »

Video Verenigde Staten

Factsheet voor Verenigde Staten

Maximaal aantal reizenOnbeperkt
Verblijfsperiode 90 dagen per verblijf
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs 29,95 €

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Verenigde Staten van Amerika. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws ESTA Amerika


Auto huren Verenigde Staten

Auto huren Verenigde Staten

16-07-2018 15:50

Wilt u de Verenigde Staten helemaal op eigen houtje gaan verkennen dan is het huren van een auto een goede keus. Het beste bereidt u uw reis naar Verenigde Staten zoveel mogelijk voor vanuit Nederland. U kunt dan Nederlandstalige websites bezoeken, de voorwaarden van hotels en autohuur in het Nederlands lezen en alle benodigde documenten op uw gemak bij elkaar zoeken. 
Als u pas een auto gaat huren als u al in Verenigde Staten bent aangekomen, dan kunt u voor onverwachte verrassingen komen te staan. Vaak moeten er nog verzekeringen worden afgesloten en u heeft niet goed de mogelijkheid om de prijzen en voorwaarden van auto verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken. Het goed voorbereiden van een reis naar de Verenigde Staten betekent ook tijdig een ESTA Amerika aanvragen. Als u vanuit Nederland of België naar de Verenigde Staten wilt reizen dan dient u in het bezit te zijn van een ESTA. Het ESTA is een elektronisch visum en u kunt dit visum online aanvragen. Lees verder »


ESTA aanvragen; noodcontact, aanspreekpunt en verblijfsplaats

ESTA aanvragen; noodcontact, aanspreekpunt en verblijfsplaats

14-06-2018 11:45

Iedereen die naar de Verenigde Staten wil reizen is verplicht over een geldig visum of een ESTA te beschikken. Een ESTA is niet hetzelfde als een visum. ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorisation en is een digitale reistoestemming. Reizigers met een nationaliteit die onder het Visa Waiver Program vallen, waaronder Nederlanders en Belgen, kunnen een ESTA aanvragen. Een ESTA aanvragen is veel eenvoudiger en sneller dan het aanvragen van een visum voor Amerika. Lees verder »


ESTA aanvragen - reisverleden

ESTA aanvragen - reisverleden

06-02-2018 12:54

Heeft mijn reisverleden invloed op het verkrijgen van een reistoestemming? Een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Een zeer terechte vraag ook, want de VS heeft haar inreisvoorwaarden de laatste jaren aangescherpt. Lees verder »