Visums verwerkt
deze maand

Visum Sri Lanka

Direct online aanvragen

Voor 23:00 besteld, vandaag geleverd

De aanvraag duurt maximaal twee werkdagen. Meestal leveren wij het visum al dezelfde dag. Uw visumaanvraag voor Sri Lanka kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Sri Lanka zijn de kosten van het visum 49,95 € per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). De aanvraag is geheel digitaal, u hoeft geen documenten op te sturen. U kunt betalen met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard.
Snel geleverd

Visum Sri Lanka

Het aanvragen kost u ongeveer vijf minuten. U kunt betalen met Mister Cash, PayPal of creditcard. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in bij de overheid van Sri Lanka.

Snel geleverd

Maximaal 72 uur

De verwerking door de overheid van Sri Lanka duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al binnen 4 uur. Mocht het toch langer duren, dan houden wij uw aanvraag continu in de gaten.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Sri Lanka. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.


Visum Sri Lanka online aanvragen (ETA)

Het visum oftewel ETA voor Sri Lanka kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is alleen aan te vragen voor toerisme. U ontvangt, na betaling, binnen uiterlijk twee werkdagen van ons het visum. Vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen. Betalen kunt u doen met Mister Cash, PayPal of creditcard. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Sri Lanka aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen 49,95 € per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Het officiële visum is ook te verkrijgen via www.eta.gov.lk, de kosten bedragen hier $ 35. U dient hier te betalen met creditcard en de aanvraag is in het Engels.

Het visum dat wij aanbieden is alleen geldig voor toerisme. Het betreft een double-entry visum, u kunt hiermee gedurende de 90 dagen dat het visum geldig is, twee keer het land betreden.

  • Het toeristenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U mag 30 dagen in Sri Lanka verblijven binnen deze periode. Dit kan ter plekke verlengt worden tot maximaal zes maanden (bij een immigratiekantoor)

Wanneer u in Sri Lanka gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in Sri Lanka wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade. Ook voor een zakenvisum dient u naar de ambassade te gaan.

Vereisten visum Sri Lanka

Voor Sri Lanka zijn de vereisten voor het visum als volgt:

  1. Het paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
  2. U dient over een retour- of doorvlucht te beschikken.
  3. U dient over voldoende geld te beschikken om uw verblijf in Sri Lanka te bekostigen.
  4. U mag zich niet in Sri Lanka bevinden als u de aanvraag voor een ETA doet.
  5. Het e-visum dient uitgeprint meegenomen te worden.
Visum Sri Lanka aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor Sri Lanka

Maximaal aantal reizen2
Verblijfsperiode 30 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme
Prijs 49,95 €

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Sri Lanka. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.