98
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Sri Lanka eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Sri Lanka is beschikbaar vanaf € 69,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakenvisum Sri Lanka aanvragen

Het visum voor Sri Lanka kunt u via onze website online aanvragen. U kunt uitsluitend een elektronisch visum, oftewel e-visum voor Sri Lanka, aanvragen via het digitale aanvraagformulier. Het visum wordt ook wel een ETA voor Sri Lanka genoemd. Dit houdt in dat u na goedkeuring van uw aanvraag een digitaal toestemmingsformulier krijgt (Electronic Travel Authorization). Hiermee mag u, mits u aan de gestelde eisen bij de douane op de luchthaven voldoet, naar Sri Lanka reizen. Voor een zakenreis dient u een ETA voor zakelijke doeleinden aan te vragen.

ETA Sri Lanka

Voor zakelijke doeleinden een ETA Sri Lanka aanvragen, kan onder bepaalde voorwaarden. Zo kunt u uitsluitend een zakelijk ETA aanvragen, wanneer het doeleinde van uw reis als volgt is:

 • Het bezoeken van een workshop, conferentie of seminar.
 • Deelname aan een kunst-, muziek- of dansevenement.
 • Deelname aan een zakelijke vergadering of onderhandeling.
 • Deelname aan een religieus evenement.
 • Deelname aan een symposium.
 • Het volgen van een kort trainingsprogramma.

Het visum kan worden aangevraagd door reizigers die onder het Fee Waiver Program van Sri Lanka vallen. Zo kunnen reizigers met onder andere de Nederlandse- en Belgische nationaliteit een reistoestemming voor een zakenreis naar Sri Lanka aanvragen. Daarnaast zijn er nog 27 andere Europese landen waarvan reizigers onder dit programma vallen. Deze reizigers kunnen daarmee ook voor een kort zakelijk bezoek of een overstap, reizen op een e-visum voor Sri Lanka.

U mag daarmee geen betaald werk verrichten in Sri Lanka met dit type visum. U zult in dit geval een visum moeten aanvragen via de ambassade van Sri Lanka in Den Haag.

Voorwaarden zakenvisum

Het business visum voor Sri Lanka is uitsluitend geschikt voor een kort zakelijk bezoek aan het land. Om voor het ETA in aanmerking te komen, zijn er door het Sri Lanka Immigration and Emigration enkele voorwaarden opgesteld. Er zijn daarmee eisen gesteld aan het paspoort waarmee u reist, de documenten voor uw heen- en terugreis en de financiering van uw accommodatie en eventuele activiteiten gedurende uw zakenreis. Meer informatie over de voorwaarden van het zakenvisum, kunt u terugvinden op de informatiepagina over de voorwaarden van het visum Sri Lanka.

Hoe lang is mijn zakenvisum geldig?

Beschikt u over een goedgekeurd zakenvisum? Dan dient u voor de uiterste verloopdatum van uw visum Sri Lanka in te reizen. U kunt deze datum terugvinden op uw ETA Approval Letter onder het “Validity of ETA”. Bij de douane zult u wanneer u aan de voorwaarden voldoet, toestemming krijgen om voor 30 dagen in het land te mogen verblijven. Het is belangrijk dat u altijd met het paspoort reist, waarvoor u het visum heeft aangevraagd.

Laatste beoordelingen voor Sri Lanka

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Sri Lanka. Het visum voor Sri Lanka wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Nèt voordat ik rechtstreeks een visum had aangevraagd via ETA kwam ik terec...

  e-visums.nl - 9/10 Amsterdam
 • De spoed levering van het E-visum voor Sri Lanka ging snel, zoals beloofd w...

  Sander - 9/10 Den Haag
 • Sri Lanka ETA application kun je ook zelf doen via de officiele engelstalig...

  Martien C.M. Elbers - 10/10 Hengelo

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.