7080
visums verwerkt
deze maand

Visum voor Australië

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Australië aan

U kunt uw aanvraag voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Australië is beschikbaar vanaf 14,95 € per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.

Toerisme: beschikbare visums

Een toeristenvisum is geschikt voor toeristische en kort zakelijke reizen naar Australië. Met een werken en reizen visum kunt u tijdens uw reis ook werken in Australië. Indien u met toeristisch doel naar Australië reist en niet in aanmerking komt voor deze type visa, neemt u dan contact met ons op.

 Max. reizen  Dagen geldig  Prijs  
Meerdere reizen max. 90 dagen 14,95 € Aanvragen

Visum Australië online aanvragen

Als u in 2018 naar Australië reist voor toerisme of zaken dient u over een visum te beschikken. Uw visum voor Australië kunt u snel en veilig aanvragen via onze website. Wij bieden u de mogelijkheid uw visum eenvoudig in het Nederlands aan te vragen. We kunnen zowel een toeristenvisum, een werkvisum als een transitvisum voor Australië voor u verzorgen. We hebben de meest gestelde vragen over visa voor Australië voor u op een rij gezet. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn dagelijks, ook s’avonds en in het weekend, telefonisch en per e-mail bereikbaar. Er is al een visum voor Australië vanaf 14,95 € De betaling kunt u voldoen met iDeal, overboeking en Bancontact/Mister Cash.

Voor wie is een visum voor Australië verplicht?

Australië kent een visumplicht, wat betekent dat u over een visum dient te beschikken als u naar Australië reist. De Australische overheid geeft verschillende soorten visa uit. Welk type visum u nodig heeft hangt af van het doel van uw reis (zaken of toerisme) en hoe lang u in Australië wilt verblijven. De luchtvaartmaatschappij controleert uw visum al voorafgaand aan uw vlucht, bij het inchecken of boarden. Het is dus belangrijk dat u uw visum op tijd aanvraagt. Heeft u een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische en wilt u weten voor welk visum voor Australië u in aanmerking komt? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Wij kunnen verschillende visa voor Australië voor u aanvragen. We onderscheiden daarin 3 categorieën, gebaseerd op het doel van uw reis:

Toeristenvisum voor Australië

Reist u als toerist naar Australië? Dan kunt u een toeristenvisum (eVisitor subclass 651 of ETA) aanvragen. Deze visa geven u toestemming om als toerist of voor een kort zakenbezoek naar Australië te reizen. Wanneer u tijdens uw reis ook gaat werken volstaat een ETA voor Australië of een eVisitor niet. U dient in dat geval een werken en reizen (Working Holiday visum) aan te vragen. Op onze informatiepagina over het toeristenvisum voor Australië vindt u alle voorwaarden en de tarieven.

Zakenvisum voor Australië

Wanneer u voor zaken naar Australië reist dient u over een zakenvisum, of business visa, te beschikken. Het zakenvisum voor Australië vraagt u eenvoudig online aan via deze website. Dit is de snelste manier om een Australisch zakenvisum aan te vragen. Het zakenvisum is enkel te gebruiken voor zakelijke reizen. Indien u in Australië werk gaat verrichten is dit visum niet geschikt. In dat geval heeft u een werkvisum voor Australië nodig. Meer informatie over het zakenvisum voor Australië vindt u op de informatiepagina.

Transitvisum voor Australië

U heeft mogelijk een transitvisum nodig als u via Australië naar een andere bestemming vliegt. Het transitvisum (subclass 771) geeft toestemming om via Australië naar een ander land te reizen en daarbij maximaal 72 uur in Australië te verblijven. Voorwaarde van dit visum is dat u per vliegtuig Australië in reist. Het aanvragen van een transitvisum duurt gemiddeld 3 dagen.

Wanneer u tijdens uw overstap minder dan 8 uur in Australië verblijft kan het zijn dat u geen visum nodig heeft.

Betaling en factuur

De tarieven van de verschillende visa voor Australië kunt u vinden op pagina’s over het toeristenvisum, het zakenvisum en het transitvisum. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Officieel visum

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

Snel geleverd

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

Visum aanvragen

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.