7979
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum Australië

U kunt uw aanvraag voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Australië is beschikbaar vanaf 14,95 € per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "verder" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Australië online aanvragen

Wanneer u in 2019 naar Australië reist voor toerisme of zaken dient u over een visum te beschikken. Uw visum voor Australië kunt u snel en veilig aanvragen via onze website. Wij bieden u de mogelijkheid uw visum eenvoudig in het Nederlands aan te vragen. We kunnen zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor Australië voor u verzorgen. We hebben de meest gestelde vragen over visa voor Australië voor u op een rij gezet. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn dagelijks, ook s’avonds en in het weekend, telefonisch en per e-mail bereikbaar. Er is al een visum voor Australië vanaf 14,95 € De betaling kunt u voldoen met iDeal, overboeking en Bancontact/Mister Cash.

Voor wie is een visum voor Australië verplicht?

Australië kent een visumplicht, wat betekent dat u over een visum dient te beschikken als u naar Australië reist. De Australische overheid geeft verschillende soorten visa uit. Welk type visum u nodig heeft hangt af van het doel van uw reis en hoe lang u in Australië wilt verblijven. De luchtvaartmaatschappij controleert uw visum al voorafgaand aan uw vlucht, bij het inchecken of boarden. Het is dus belangrijk dat u uw visum op tijd aanvraagt. Wij kunnen zowel een toeristisch als een zakelijke e-visum voor Australië voor u aanvragen. Heeft u een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische en wilt u weten of u voor het e-visum voor Australië u in aanmerking komt? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Wij kunnen verschillende visa voor Australië voor u aanvragen. We onderscheiden daarin 2 categorieën, gebaseerd op het doel van uw reis:

Toeristenvisum voor Australië

Reist u als toerist naar Australië? Dan kunt u een toeristenvisum (eVisitor subclass 651) aanvragen. Deze visa geven u toestemming om als toerist naar Australië te reizen. Wanneer u tijdens uw reis ook gaat werken volstaat een eVisitor Australië niet. U dient in dat geval een ander type visum aan te vragen. Voor meer informatie over de andere Australië visa kunt u contact met ons opnemen.

Zakenvisum voor Australië

Wanneer u voor zaken naar Australië reist dient u over een zakenvisum, of business visa, te beschikken. Het zakenvisum (eVisitor subclass 651) voor Australië vraagt u eenvoudig online aan via deze website. Dit is de snelste manier om een Australisch zakenvisum aan te vragen. Het zakenvisum is enkel te gebruiken voor zakelijke reizen. Indien u in Australië werk gaat verrichten is dit visum niet geschikt. In dat geval heeft u een werkvisum voor Australië nodig. Meer informatie over het zakenvisum voor Australië vindt u op de informatiepagina.

Voorwaarden

Het e-visum voor Australië (eVisitor subclass 651) kent een aantal voorwaarden. Indien u aan deze voorwaarden voldoet, kunt u uw e-visum direct aanvragen:

 • U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort van een in aanmerking komend land
 • Het visum is enkel geldig voor toerisme en korte zakelijke bezoeken.
 • U dient zich buiten Australië te bevinden op het moment dat u de aanvraag doet en deze wordt beoordeeld.
 • Indien u bent veroordeeld tot een straf van meer dan 12 maanden (al dan niet uitgezeten) komt u niet in aanmerking voor een e-visum voor Australië.
 • U dient vrij van tuberculose te zijn.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele medische kosten in Australië.
 • U dient geen openstaande schuld aan de Australische overheid te hebben.
 • Er kan u worden verzocht biometrische gegevens af te laten nemen.

Geldigheid

 • Het visum is één jaar geldig vanaf het moment van afgifte.
 • Binnen de geldigheid van het visum mag u Australië meerdere malen inreizen (multipleentry).
 • Per reis mag u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Australië verblijven.

Betaling en factuur

De tarieven van de verschillende visa voor Australië kunt u vinden op pagina’s over het toeristenvisum en het zakenvisum. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Australië

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Australië. Het visum voor Australië wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Ik heb alleen digitaal met jullie contact gehad, er was niets op aan te mer...

  john - 9/10 soest
 • Visum online aangevraagd voor Australie voor 2 personen op 12.03 om 11.05 u...

  Frank - 10/10 Helmond

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.