153
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Nieuw-Zeeland eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Nieuw-Zeeland is beschikbaar vanaf € 49,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke update: Vanaf 15 maart 2020 zijn alle reizigers die Nieuw-Zeeland in willen reizen verplicht om voor 14 dagen in quarantaine (zelf isolatie) te gaan. Verdere informatie kunt u terugvinden op de pagina reisadvies Nieuw-Zeeland. Voor specifieke vragen omtrent de gevolgen voor uw reis adviseren wij u contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie

Visum Nieuw-Zeeland aanvragen

Wanneer u in de tweede helft van 2019 of in 2020 naar Nieuw-Zeeland reist, dient u over een visum te beschikken. Via onze website kunt u eenvoudig en snel een visumaanvraag indienen. Voor eventuele vragen kunt u 7 dagen per week terecht bij één van onze medewerkers. Wij zij bereikbaar per e-mail en telefoon.

Wat is een NZeTA Nieuw-Zeeland?

Het Visa Waiver Program voor Nieuw-Zeeland geeft 65 verschillende nationaliteiten de mogelijkheid om met een elektronisch visum naar Nieuw-Zeeland te reizen. NZeTA staat voor New Zealand Electronic Travel Authority. Dit systeem bepaalt voor reizigers die onder het Visa Waiver Programma vallen, of het toegestaan is naar Nieuw-Zeeland te reizen. Het is belangrijk om te weten dat u zonder elektronisch visum door uw luchtvaartmaatschappij of cruise rederij mag worden geweigerd op uw vlucht(en) of cruise.

Wie heeft een elektronisch visum nodig voor Nieuw-Zeeland?

Wanneer u voor een korte periode het land bezoekt voor toeristische doeleinden, een zakenreis maakt of een overstap heeft in Nieuw-Zeeland, dient u voor vertrek een NZeTA aan te vragen. Wanneer u het land bezoekt voor medische doeleinden, dient u over een regulier visum te beschikken.

Voorwaarden en geldigheid

Vanaf 1 oktober 2019 is het voor reizigers met onder andere de Belgische en Nederlandse nationaliteit verplicht om voor vertrek een elektronisch visum aan te vragen. Naast het NZeTA voor Nieuw-Zeeland is het vanaf oktober 2019 ook verplicht om toeristenbelasting te betalen.

Voor het aanvragen van een elektronisch visum voor Nieuw-Zeeland dient u te beschikken over een geldig paspoort. Uw paspoort dient nog tenminste 6 maanden geldig te zijn op de dag van terugkomst. Na goedkeuring van uw aanvraag, is het visum geldig voor 2 jaar en te gebruiken voor meerdere reizen (multiple entry). Voor iedere reis die u maakt naar Nieuw-Zeeland binnen deze 2 jaar, mag u voor maximaal 90 aaneengesloten dagen in het land verblijven.

Toeristenbelasting betalen

Nederlandse en Belgische reizigers die reizen met een NZeTA, dienen tevens voor vertrek naar Nieuw-Zeeland toeristenbelasting te betalen. Deze toeristenbelasting, ook wel Tourism Levy genoemd, draagt bij aan het onderhoud van de faciliteiten en behoud van de natuur in het land. Deze toeristenbelasting is tevens 2 jaar geldig. Deze kosten zijn inbegrepen bij de totaalprijs van € 49,95.

Levertijd en levering NZeTA

Doorgaans ontvangt u binnen enkele uren na het voldoen van uw betaling uw NZeTA. Voor de beoordeling en levering van uw elektronisch visum zijn wij afhankelijk van de overheid in Nieuw-Zeeland. De verwerking van uw NZeTA aanvraag duurt maximaal 72 uur. Het is raadzaam uw visum op tijd aan te vragen. Mocht uw elektronisch visum in een uitzonderlijk geval afgekeurd worden, dan heeft u de mogelijkheid om een ander type visum (regulier) aan te vragen bij de ambassade van Nieuw-Zeeland. Ook wanneer uw vakantie vervroegd wordt, kunt u op deze manier nog gewoon op het goedgekeurde visum reizen.

Betaling en factuur

Wanneer u via onze website een visumaanvraag indient voor een NZeTA voor Nieuw-Zeeland bedragen de totale kosten € 49,95 per persoon. De betaling kunt u gemakkelijk en veilig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Kiest u ervoor om het bedrag over te boeken, dan duurt het doorgaans 1 tot 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, nemen wij uw aanvraag in behandeling. De factuur kunt u na het afronden van uw visumaanvraag downloaden. U kunt uw NZeTA ook bij de overheid van Nieuw-Zeeland aanvragen. Hiervoor dient u een Mastercard of Visa debit- of creditcard in uw bezit te hebben. Daarnaast is uw visumaanvraag via de overheid volledig in het Engels.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.