2736
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Vietnam

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Vietnam aan

U kunt uw aanvraag voor Vietnam eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Vietnam is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.

Onderzoek benodigd

Om u van een correct antwoord te voorzien of een visum benodigd is voor Vietnam, dienen wij aanvullend onderzoek te verrichten. Vul onderstaan formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Visum aanvragen voor Vietnam

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Vietnam aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, vaak binnen 72 uur van ons het visum. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Vietnam aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U kunt bij ons zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor Vietnam aanvragen. De kosten voor een visum bedragen per persoon.

Direct online een visum voor Vietnam aanvragen »

Toelichting visum Vietnam

Reizigers met de Nederlandse nationaliteit zijn verplicht over een visum te beschikken om Vietnam te betreden. In 2018 heeft de Vietnamese overheid het electronisch visum geïntroduceerd; het "Vietnam eVisa". Dit visum kunt u volledig digitaal aanvragen en ontvangt u per email. Het is niet meer nodig om bij aankomst een visa on arrival te kopen. Reizigers met de Belgische nationaliteit komen (nog) niet in aanmerking voor een e-visum voor Vietnam. Zij kunnen contact met ons opnemen voor het aanvragen van een ander type Vietnam visum.

Voorwaarden en geldigheid

 • U bent in het bezit van een paspoort, dat gedurende uw gehele verblijf in Vietnam geldig is.
 • U betreedt Vietnam via één van de toegestane luchthavens, zeehavens of grensovergangen.
 • Voor het aanvragen is een scan van uw paspoort en een recente pasfoto benodigd.
 • Het e-visum is 30 dagen geldig, binnen deze periode mag u Vietnam in reizen en op de laatste dag dient u Vietnam uiterlijk te verlaten.
 • Het is een single entry visum, wat betekent dat u met dit visum Vietnam één keer in mag reizen.

Visum Vietnam aanvragen

Uw e-visum voor Vietnam kunt u online aanvragen via deze website. Het aanvraagformulier vult u (geheel in het Nederlands) in. Hierbij uploadt u een scan van uw paspoort en pasfoto. Nadat u het formulier volledig heeft ingevuld controleert u uw aanvraag en voldoet u de betaling. U kunt veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Wij controleren uw aanvraag op de meest voorkomende fouten en dienen deze, mits compleet, in Vietnam in. Binnen 72 uur ontvangen wij uw digitale visum en sturen wij u deze per email toe.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Vietnam

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Vietnam. Het visum voor Vietnam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • site très sérieux. je demandais les visas pour 5 personnes dont une franco...

  Corinne - 9/10 Saint Georges/Baulche
 • Duidelijke site, heb alleen 1 dag langer moeten wachten dan op site stond v...

  Eric - 9/10 Valkenswaard

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.