94
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Vietnam eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Vietnam is beschikbaar vanaf € 39,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisum Vietnam aanvragen

Gemakkelijk een toeristen visum voor Vietnam aanvragen? Dat kan via het digitale visumaanvraagformulier op onze website. U kunt bij ons zowel een elektronisch visum als ook een fysiek visum voor toerisme aanvragen. U vraagt via onze website altijd een officieel visum aan. Voor vragen kunt u iedere werkdag terecht bij ons betrouwbare team van visumexperts. Zij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen omtrent uw visumaanvraag voor Vietnam. Wilt u meer weten over e-visums.nl of ons team? Bekijkt u dan onze werkwijze pagina onderaan.

Reizen met een officieel visum

Goedkoop een visum aanvragen. Wij bieden u de mogelijkheid om uit verschillende varianten van het visum voor Vietnam te kiezen. Door ons veelzijdige aanbod kunt u voordelig een officieel visum aanvragen. De kosten voor een visum Vietnam variëren van €39,95 voor een e-visum tot €199,95 voor een regulier toeristenvisum. Na toekenning van uw e-visum voor Vietnam ontvangt u van ons een officiële Approval Letter. Voor een regulier visum ontvangt u na goedkeuring van uw aanvraag een officieel fysiek visum in uw paspoort.

Een visum aanvragen voor reizigers met de Nederlandse- of Belgische nationaliteit. Reizigers met één van deze twee nationaliteiten kunnen een visum voor Vietnam aanvragen via het digitale aanvraagformulier. Beschikt u over een andere nationaliteit? Neemt u dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij gaan het graag voor u na.

Geen bezoek meer nodig aan de ambassade van Vietnam in Den Haag. Ongeacht het type visum dat u aanvraagt, is het niet nodig om hiervoor een bezoek te brengen aan de ambassade. De procedure voor het aanvragen van een elektronisch visum is volledig online. Indien u voor uw reis een regulier visum nodig heeft, gaan wij twee maal voor u naar de ambassade. Dit bespaart u veel tijd en reiskosten.

30 dagen of 3 maanden visum Vietnam

Reist u voor toeristische doeleinden naar Vietnam? Dan heeft u de keuze uit de volgende twee visumopties:

  • E-visum voor Vietnam
  • Regulier visum voor Vietnam

Het e-visum voor Vietnam geeft u vanaf de opgegeven aankomstdatum op het aanvraagformulier, de mogelijkheid om 30 dagen toeristische activiteiten in het land te ondernemen. Het reguliere visum geeft u vanaf uw opgegeven aankomstdatum op het online formulier de mogelijkheid om 90 dagen in Vietnam te verblijven als toerist. U heeft daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor een regulier visum voor een enkele reis of meerdere reizen.

Aanvraagprocedure toeristenvisum

De aanvraagprocedure voor een e-visum is volledig digitaal. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd op vaak voorkomende fouten en ingediend bij de overheid ter beoordeling. Na beoordeling van uw aanvraag, ontvangt u een digitale reistoestemming. Deze dient u uit te printen en mee te nemen op reis.

Voor het aanvragen van een fysiek toeristenvisum, dient u een aantal aanvullende documenten aan te leveren. U wordt hierover geïnformeerd na controle van uw visumaanvraag door onze medewerkers. Er wordt u onder andere gevraagd een aantal fysieke pasfoto’s voor het visum Vietnam aan te leveren. Deze stuurt u inclusief alle andere documenten naar ons op en wij dienen uw visumaanvraag vervolgens in. Na goedkeuring ontvangt u uw paspoort met visum thuis, op de luchthaven of u kunt deze zelf ophalen in Rotterdam. Uitgebreide informatie over de aanvraagprocedure voor het visum Vietnam, kunt u lezen op onze informatiepagina.

Visum Vietnam verlengen en levertijd

Wanneer ontvang ik mijn visum? De levertijd van het visum voor Vietnam is afhankelijk van het type visum dat u heeft aangevraagd. Heeft u gekozen voor een e-visum? Dan bedraagt de levertijd minimaal 72 uur. In drukke tijden kan de beoordeling van uw visumaanvraag soms langer duren. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de overheid van Vietnam. De beoordelingstijd voor een regulier toeristenvisum bedraagt 4 werkdagen. U dient in dit geval wel de correcte documenten aan te leveren. Mocht u dringend een toeristenvisum nodig hebben, dan kunt u kiezen voor een spoedaanvraag. De verwerkingsduur van uw aanvraag bedraagt in dit geval 2 werkdagen. Deze optie wordt uitsluitend aangeboden op maandag, woensdag en vrijdag tegen een meerprijs. U kunt dit aanvinken op het aanvraagformulier.

Kan ik mijn visum voor Vietnam verlengen? Het is niet mogelijk om uw visum voor Vietnam te verlengen. U zult een nieuw visum voor Vietnam moeten aanvragen. Dit kan uitsluitend wanneer u zich buiten Vietnam bevindt. Voor vragen hierover raden wij u aan contact op te nemen met de immigratiedienst in Vietnam.

Laatste beoordelingen voor Vietnam

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Vietnam. Het visum voor Vietnam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • site très sérieux. je demandais les visas pour 5 personnes dont une franco...

    Corinne - 9/10 Saint Georges/Baulche
  • Duidelijke site, heb alleen 1 dag langer moeten wachten dan op site stond v...

    Eric - 9/10 Valkenswaard

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.