Visums verwerkt
deze maand

Visum Turkije

Direct online aanvragen

Voor 23:00 besteld, vandáág geleverd

Uw visumaanvraag voor Turkije kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor formulieren dient te ondertekenen. De visumaanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor Turkije zijn de kosten van het e-visum 24,95 € per persoon. U kunt betalen met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard.
Snel geleverd

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met Mister Cash, PayPal of creditcard. Wij controleren uw aanvraag handmatig.

Snel geleverd

Binnen 12 uur

Wij leveren uw visum altijd binnen 12 uur, ook in het weekend. Indien u voor 23:00 heeft besteld, ontvangt u het visum vandáág nog.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële e-visum voor Turkije. U kunt dus met een gerust hart op reis. Bekijk een voorbeeld van het visum.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,1!
  • wij zijn zeer tevreden over jullie diensten; in de toekomst wensen wij terug beroep te kunnen doen van jullie diensten. We zullen jullie diensten aanraden aan vrienden en kennissen!

    Chris ASSEBROEK
  • Een zeer duidelijke website voor aanvraag e visum (in dit geval TURKIJE). Snelle communicatie en afhandeling. Aflevering in ons geval binnen de 6 uren!

    Liliane TILDONK
  • Supersnelle levering!! Om 17:00 uur aangevraagd, om 20:00 uur had ik mijn e-visum al in de mail! Wow!

    Arjan AMSTERDAM

Visum Turkije online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum Turkije aanvragen. Hiervoor hoeft u enkel het online visumaanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan, na betaling via Mister Cash, PayPal of creditcard binnen 24 uur uw e-visum per e-mail (ook in het weekend). Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum Turkije aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen 24,95 € per persoon.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en vakanties. Met het visum kunt u 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven. U kunt gedurende 180 dagen na ingang van het visum, onbeperkt naar Turkije vliegen. Wanneer u in Turkije gaat werken of langer dan 90 dagen in Turkije wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van het e-visum. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Naast de dienst die wij leveren, kunt u ook het visum Turkije aanvragen op de officiele site van de Turkse overheid. Hierbij heeft u een creditcard nodig en dient u het formulier voor elk documenttype afzonderlijk in te vullen. De site van de Turkse overheid kunt u vinden op www.evisa.gov.tr. De kosten bij de turkse overheid bedragen $20 per persoon.

Indien u vragen heeft over uw visumaanvraag voor Turkije, kunt u op de veelgestelde vragen pagina kijken. Staat uw vraag over uw visumaanvraag voor Turkije er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over Turkije in het algemeen of wat het te bieden heeft, leest u het beste onze informatiepagina over Turkije.

Waarom online aanvragen?

U heeft gelezen dat een visum Turkije verplicht is, maar u vraagt het visum liever ter plekke in Turkije aan. Helaas is deze mogelijkheid per 1 november 2014 vervallen. Het visum voor Turkije dient dus vooraf en online aangevraagd te worden. Nu is het zo dat omtrent de mogelijkheid om al dan niet een visum ter plekke aan te schaffen, veel verwarring is ontstaan. Dit komt doordat de Turkse overheid de invoerdatum van het verplichte e-visum een aantal keer heeft uitgesteld. Momenteel bestaat de situatie dat het visum Turkije op sommige luchthavens nog wel te verkrijgen is, maar op andere niet. Deze situatie wijzigt bijna dagelijks. De kosten van een visum ter plaatse bedragen 25 euro.

Om het zekere voor het onzekere te nemen is het dus verstandig om vooraf en online een visum aan te schaffen. Voor de kosten hoeft u het ook niet te laten: met 24,95 € zijn wij net zo duur als een visum ter plaatse (25 euro).

Ons aanvraagformulier is zo ontworpen dat de meest voorkomende vragen direct beantwoord worden. 98% van de mensen die onze dienst gebruiken, bevelen ons dan ook aan. Heeft u onverhoopt toch vragen, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. Uiteraard volledig in het Nederlands.

Geldigheid visum Turkije

Het visum dat u van ons ontvangt is geldig voor toerisme en zakenreizen. Voor de geldigheidsduur gelden twee termijnen. Allereerst is er de algemene geldigheid van het visum: 180 dagen. Deze termijn gaat in op de ingangsdatum van het visum, niet uw aankomstdatum. Deze termijn vindt u ook terug op uw visum, aan de rechterkant (zie ook nummer 12 en 13 op ons voorbeeldvisum voor Turkije). U dient binnen deze termijn ook weer terug te zijn uit Turkije.

Daarnaast geldt er een beperking voor het aantal dagen dat u naar Turkije mag reizen, binnen de geldigheid van het visum. Dit is 90 dagen. U kunt dus maximaal 90 dagen in Turkije verblijven, aan een stuk of verdeeld over meerdere reizen. Het visum Turkije is namelijk geldig voor "multiple entries", ofwel, meerdere reizen naar Turkije.

Een voorbeeld: uw visum is geldig van 31 maart t/m 26 november 2015. U gaat in de meivakantie een week naar Turkije, in totaal 7 dagen. U mag binnen de geldigheidsperiode van uw visum dan nog maximaal 83 dagen in Turkije verblijven. U kunt in de zomervakantie bijvoorbeeld nog drie weken gaan en in de herfstvakantie nog een week. In totaal bent u dan vijf weken naar Turkije gegaan (35 dagen). Dit mag volgens de voorwaarden van het visum Turkije.

Spoedvisum Turkije binnen 15 minuten

Wanneer u met spoed een visum nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u al op de luchthaven bent of wanneer u vandaag nog vertrekt, kunt u bij ons een zogenoemde spoedprocedure volgen. U dient hiervoor het normale aanvraagformulier in te vullen, waarbij u bij de algemene gegevens aangeeft dat het om spoed gaat "Spoed (15 min)".

Voor een spoedaanvraag betaalt u 5 euro extra per persoon. Wij gaan hier direct mee aan de slag en leveren u het visum Turkije altijd binnen 15 minuten. Meestal heeft u het spoedvisum al met vijf minuten binnen.

Heeft u met spoed een visum nodig? Wij leveren binnen 15 minuten. Lees hier alle informatie over het spoedvisum.

Visum Turkije aanvragen »Nu aanvragen »

Video Turkije

Factsheet voor Turkije

Maximaal aantal reizenOnbeperkt
Verblijfsperiode 90 dagen in totaal
LevertijdMax. 12 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs 24,95 €

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Turkije. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws visum Turkije


Turkije met de auto, per boot of met het vliegtuig

05-07-2018 15:42

De vakantietijd breekt aan en veel mensen willen in die periode een bezoek brengen aan Turkije. Familie bezoeken, genieten van een heerlijke zonvakantie, oude cultuur opsnuiven of wandelingen maken in de mooie natuur van Turkije. Voor reizen naar Turkije heeft u altijd een visum nodig. Tot 1 november 2014 was het mogelijk bij aankomst in Turkije een visum te regelen maar dit is nu niet meer mogelijk. U kunt nu terecht voor het aanvragen van een gewoon visum bij de Turkse douanekantoren maar u kunt veel sneller en gemakkelijker aan een visum komen: het e-visum Turkije. Het e-visum is een officieel document om naar Turkije te kunnen reizen. De aanvraagprocedure voor een e-visum Turkije is heel eenvoudig, snel, volledig in het Nederlands en online. U heeft uw e-visum dezelfde dag nog in huis, mits voor 23.00 uur besteld. De kosten bedragen € 24,95 per persoon en u betaalt eenvoudig via iDeal, Mister Cash of per overboeking. Als u per overboeking betaalt dan duurt de aanvraagprocedure iets langer. Lees verder »


Vakantie Turkije checklist

Vakantie Turkije checklist

25-06-2018 13:12

Turkije is weer helemaal hot als vakantiebestemming. Nu de rust lijkt te zijn weergekeerd, ondanks de nog steeds geldende noodtoestand, omarmt de Nederlandse en Belgische toerist het land opnieuw. We hebben voor u een checklist opgesteld als geheugensteuntje voor uw bezoek aan Turkije. Het eerste waar u aan moet denken is natuurlijk een paspoort of een ID-kaart, LET OP! deze moet bij aankomst in Turkije nog 6 maanden geldig zijn! Voor Turkije is ook een visum verplicht, deze moet voorafgaand aan de reis besteld worden. Betaalpassen en creditcards kunnen gewoon worden gebruikt in Turkije, maar bekijk of uw pas ook te gebruiken is buiten de EU. Het kan zijn dat de pas eerst moet worden gedeblokkeerd, dit kan vaak online. Vraag ernaar bij uw bank. Hieronder treft u per onderwerp de checklist aan. We wensen u een prettige reis naar Turkije! Lees verder »


Met de auto naar Turkije?
Auteur: Met de auto naar Turkije

Met de auto naar Turkije?

01-06-2018 09:29

Wil je met de auto op vakantie gaan naar Turkije? Dan is het belangrijk, dat je jezelf goed voorbereid. Je hebt de juiste praktische informatie nodig om zonder zorgen op vakantie te gaan. Turkije is een land met veel bezienswaardigheden en cultuur. Het is met een auto natuurlijk leuk om te genieten van het land. De hele reis naar Turkije op zichzelf is al een waar avontuur. Om in Turkije te komen moet je natuurlijk zorgen voor een goede auto. Ook is het belangrijk om over de juiste tolvignetten te beschikken. De ANWB kan je hierbij helpen. Ook hebben ze de meest recente kaarten wanneer je geen gebruik maakt van de TomTom. Zelfs als je een TomTom hebt is het slim om een kaart te hebben. Ook op de site www.kgm.gov.tr is er volop informatie te vinden over de routes in Turkije. Lees verder »