Spoed

Visum Turkije spoed

Binnen 15 minuten

U heeft met spoed een visum voor Turkije nodig? Met een spoedaanvraag verwerken wij uw visum, elke dag binnen 15 minuten. Op het aanvraagformulier vinkt u aan dat we uw aanvraag met spoed dienen te behandelen. U ontvangt het visum, in de meeste gevallen dan binnen een uur per e-mail. Indien u wenst kunnen wij het spoedvisum ook per post toesturen, dit duurt echter één tot twee werkdagen.

Levertijd van het visum voor Turkije

Een e-visum voor Turkije wordt bij een reguliere aanvraag doorgaans binnen 12 uur geleverd. De Turkse overheid kan echter tot 72 uur doen over de beoordeling van uw visumaanvraag. Het visum ontvangt u per e-mail en neemt u uitgeprint of digitaal mee op reis. We raden u aan, indien mogelijk, uw visum tijdig aan te vragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Levertijd spoedaanvraag

Wanneer u een Turkije visum met spoed aanvraagt via onze website ontvangt u uw visum meestal binnen een uur. Uw aanvraag wordt met voorrang behandeld en u ontvangt uw visum direct per e-mail. U kunt het visum uitprinten of downloaden op een smartphone of tablet. De Turkse autoriteiten behouden altijd het recht uw aanvraag langer te beoordelen. Gelukkig komt dit in de praktijk zelden voor.

Controle van uw aanvraag

Om uw visum zo snel mogelijk te kunnen aanvragen voeren wij geen handmatige controle uit op uw spoedaanvraag. Controleert u dus alstublieft of alle gegevens die u invult op het aanvraagformulier overeenkomen met uw paspoort of identiteitskaart. Een (spel)fout in uw persoonsgegevens heeft invloed op de geldigheid van uw visum. Op het aanvraagformulier vindt u een uitleg bij de invulvelden. Op onze pagina met uitleg over het aanvraagformulier staat een uitgebreide toelichting.

Kosten spoedvisum Turkije

Het visum voor Turkije kost 24,95 € per persoon. Voor een spoedaanvraag betaalt u een toeslag van €9,95 per persoon. U kunt de betaling voldoen met iDeal of Bancontact / Mister Cash.

Visum Turkije met spoed aanvragen

Uw visum voor Turkije met spoed aanvragen doet u door het aanvraagformulier op onze website in te vullen. U vinkt hierbij de optie “spoed (15 min)” aan. Nadat u de aanvraag heeft afgerond en de betaling voldaan nemen wij uw aanvraag direct in behandeling. Dit is daarmee de snelste manier om uw visum voor Turkije aan te vragen.

We raden u aan voor u uw visum aanvraagt de voorwaarden van het visum voor Turkije door te lezen.

Klik op onderstaande knop om uw visum direct aan te vragen.

Spoed visum Turkije aanvragen »