Visum Turkije via iDEAL

Visum Turkije met iDeal betalen

U kunt uw visum voor Turkije aanvragen via deze website en betalen met iDeal, Bancontact / Mister Cash of per overboeking. U kunt op deze manier veilig en snel via uw eigen bank betalen en het is niet nodig om over een credit card te beschikken.

Prijs van het visum Turkije

Via deze website kunt u goedkoop een visum voor Turkije aanvragen. De kosten van het visum voor Turkije bedragen € 24,95 per persoon. Elke reiziger (ook kinderen) heeft een eigen visum nodig. Wanneer u uw Turkije visum met spoed aanvraagt betaalt u hiervoor een toeslag van € 9,95 per persoon.

Betalen met iDeal of Bancontact

Het is niet noodzakelijk om over een credit card te beschikken wanneer u uw visum voor Turkije aanvraagt via deze website. U kunt de betaling voldoen met iDeal of Bancontact / Mister Cash. Deze betaalmethoden hebben een aantal voordelen:

  • U betaalt geen transactiekosten.
  • Het is de meest veilige manier om online een betaling te voldoen.
  • De betaling wordt direct overgeboekt, waardoor wij uw visum direct kunnen aanvragen.
  • Alle Nederlandse banken, waaronder ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank, bunq, Knab en Triodos Bank, ondersteunen iDeal betalingen.

iDeal online betalen Bancontact Mister Cash online betalen

Betalen met bankoverboeking

U kunt er ook voor kiezen uw Turkije visum met bankoverboeking te betalen. U maakt de betaling dan via uw eigen bank over naar ons, onder vermelding van de betaalomschrijving die u te zien krijgt na het afronden van uw aanvraag. Ook dit is een veilige en eenvoudige manier van betalen. Het enige nadeel van betalen per bankoverboeking is dat het enkele werkdagen duurt voor wij uw betaling ontvangen en uw visumaanvraag in behandeling kunnen nemen.

Houd er dus rekening mee dat wanneer u met bankoverboeking betaalt het 1 à 2 werkdagen duurt voor we uw visumaanvraag in behandeling nemen.

Factuur ontvangen

De factuur van uw visumaanvraag wordt een dag na uitgifte van uw Turkije visum gegenereerd. U kunt uw digitale factuur een dag nadat u uw visum heeft ontvangen downloaden door uw visumaanvraag te openen op de website.