156
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Australië

U kunt uw aanvraag voor een Working Holiday visum voor Australië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Working Holiday Visum Australië

Het Working Holiday Visum voor Australië (officieel Working Holiday Visa Subclass 417) is een visum bedoelt voor jongvolwassenen in de leeftijd tussen de 18 en 30 jaar oud, die maximaal een jaar willen gaan reizen en werken in Australië.

Werken en reizen in Australië

Het Working Holiday Visum, oftewel een werkvisum voor Australië, is een toestemming van de Australische overheid om voor maximaal 12 maanden in het land te verblijven om rond te reizen en daarbij ook te werken. Met dit visum is het toegestaan om maximaal 6 maanden voor hetzelfde bedrijf te werken. U heeft vanaf de datum van goedkeuring van uw Working Holiday visum (WHVA) 12 maanden de tijd om Australië in te reizen. Het visum gaat in op de dag dat u het land inreist. Het visum geeft u recht om Australië tijdens uw reis onbeperkt te verlaten en weer te betreden. Dit houdt in dat het om een multiple entry visum gaat. Een Australische werkgever zal altijd om dit document vragen wanneer u daar in dienst treedt.

Niet iedereen kan een Working Holiday visum aanvragen. Om in aanmerking te komen voor het Working Holiday Visum dient u tussen de 18 en 30 jaar oud te zijn op het moment dat uw visumaanvraag wordt ingediend bij de overheid van Australië. Als u ouder of jonger bent kunt u dit visum niet aanvragen. De reden van uw reis zal primair vakantie moeten zijn, maar daarbij mag maximaal 6 maanden betaald werk worden verricht.

Voorwaarden

Wilt u een Working Holiday visum aanvragen? Dan dient u aan een aantal voorwaarden, opgesteld door de Australian Government – Department of Home Affairs, te voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

 • U bent minimaal 18 en maximaal 30 jaar oud;
 • U bevindt zich buiten Australië tijdens de aanvraag van het visum;
 • U heeft niet eerder een goedgekeurd Working Holiday Visum gehad;
 • Uw paspoort is bij het aanvragen van het visum nog minimaal 6 maanden geldig en gedurende het gehele verblijf in Australië;
 • U heeft bij aankomst in Australië een bedrag van tenminste 5000 Australische dollars op uw rekening staan en kunt dit aantonen (recent bankafschrift);
 • U mag maximaal 6 maanden betaald werk verrichten voor dezelfde werkgever;
 • Er reizen geen van u afhankelijke kinderen met u mee;
 • Australië kan u verplichten om een medische keuring te ondergaan. Houd er rekening mee dat als men dit vraagt, dit enige tijd in beslag kan nemen.
 • U mag maximaal 4 maanden in Australië studeren met het Working Holiday Visum.

Levertijd Working Holiday visa (WHVA)

De aanvraagprocedure voor een WHVA (Working Holiday Visa) voor Australië is volledig digitaal. Het is daarmee niet noodzakelijk uw paspoort en eventuele documenten op te sturen. Zodra wij uw visumaanvraag hebben ontvangen, controleren wij uw aanvraag op veel voorkomende fouten. Uw aanvraag wordt vervolgens door ons ingediend bij de overheid van Australië. Zij beoordelen of uw visumaanvraag wordt goedgekeurd. De levertijd voor het Working Holiday bedraagt daarmee minimaal 5 dagen. In sommige gevallen kan de verwerkingsduur van uw visum echter langer zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er aanvullende informatie nodig is of wanneer u een medische keuring dient te ondergaan. Zorgt u er daarom voor dat u uw visumaanvraag voor Australië ruim voor vertrek indient.

Werken in Australië met een Working Holiday Visum

U kunt met dit werkvisum in Australië in verschillende sectoren aan de slag. Zo kunt u gaan werken in sectoren als de horeca, hospitality, bezorging van producten, sales, bouw & constructie, constructie en (boom)kwekerijen. Houd er rekening mee dat het uurloon in Australië hoog ligt. Een uurloon van 18 tot 22 Australische Dollar per uur is heel normaal.

De kosten van het Working Holiday Visum voor Australië

De kosten van een Working Holiday Visum bedragen €384,95. Dit is de totaalprijs inclusief de consulaire kosten. U kunt zelf kiezen welke betaalmethode voor uw visum aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Een tweede Working Holiday visum aanvragen

Een tweede Working Holiday visum (Second Working Holiday visa) is bedoeld voor reizigers die een reeds een geldig Working Holiday Visum hebben of in het verleden hebben gehad. U kunt dit visum, in tegenstelling tot het eerste WHVA, ook aanvragen wanneer u reeds in Australië bent. Om voor een tweede werkvisum in aanmerking te komen, dient u aan enkele voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

 • U heeft aan alle voorwaarden van het eerste Working Holiday Visum voldaan;
 • Tijdens het eerste Working holiday Visum heeft u minimaal 3 maanden betaald werk verricht en kunt hiervan de loonstroken laten zien;
 • U bent niet ouder dan 30 jaar.

Laatste beoordelingen voor Australië

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Australië. Het visum voor Australië wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Ik heb alleen digitaal met jullie contact gehad, er was niets op aan te mer...

  john - 9/10 soest
 • Visum online aangevraagd voor Australie voor 2 personen op 12.03 om 11.05 u...

  Frank - 10/10 Helmond

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.