Visums verwerkt
deze maand

Visum Rusland

Direct online aanvragen

Binnen vijf werkdagen geregeld

U kunt het visum Rusland online aanvragen. Wij hebben echter wel uw paspoort nodig om het visum voor u te kunnen regelen. Het is daarom noodzakelijk dat u deze naar ons toestuurt of door ons laat ophalen. Wij regelen vervolgens de rest! U ontvangt uw paspoort op dezelfde wijze retour en kunt daarna naar Rusland reizen. Indien u een uitnodigingsbrief nodig heeft, regelen wij ook deze voor u!
Snel geleverd

Visum aanvragen

U kunt het visum voor rusland online aanvragen. Dit proces duurt maximaal vijf minuten. Daarna stuurt u ons uw paspoort toe en regelen wij voor u de rest. Simpeler kan niet!

Snel geleverd

Snelle levertijd

Wij regelen het visum zo snel mogelijk voor u. Nadat het paspoort door ons is ontvangen, hebben wij hier maximaal vijf werkdagen voor nodig. Wij sturen het paspoort met het visum daarna aan u retour.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat wij voor u regelen is het officiële visum, welke door de ambassade in Den Haag wordt verstrekt. U kunt dus met een gerust hart op reis.


Visum Rusland aanvragen

Uw visumaanvraag voor Rusland kunt u via deze website regelen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste visum ontvangt, indien gewenst met een uitnodigingsbrief. Het is van groot belang dat u uw visumaanvraag door een professionele organisatie laat verzorgen, aangezien de procedure voor Rusland complex is.

Voor Rusland dient u rekening te houden met de volgende vereisten:

  • Uw paspoort dient nog zes maanden geldig te zijn na uw terugkomst uit Rusland
  • U dient ons een paspoortwaardige pasfoto toe te sturen
  • U heeft een uitnodigingsbrief nodig. Deze kunt u opvragen bij uw hotel of reisorganisatie. Eventueel kunnen wij deze ook voor u regelen.
  • U dient een bewijs van uw zorgverzekering aan te leveren, waarbij expliciet Rusland dekking vermeld wordt.

Er bestaan een aantal verschillende visa voor Rusland. Zo heeft u keuze uit een single- of multiple entry visum. Daarnaast kunt u kiezen voor één of drie maanden geldigheid. In het bestelproces kunt u zien welk visum u nodig heeft. De prijzen verschillen ook per visum.

Visum Rusland aanvragen »Nu aanvragen »