6427
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Rusland eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Rusland is beschikbaar vanaf € 104,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Rusland online aanvragen

Bent u van plan om in 2018 of 2019 naar Rusland te reizen voor zaken of toerisme? Dan dient u over een geldig visum voor Rusland te beschikken.

Uw Rusland visum vraagt u eenvoudig en snel aan via deze website. We kunnen zowel een toeristen- als een zakenvisum voor u verzorgen. U hoeft dan dus niet zelf naar de ambassade. De betaling voldoet u eenvoudig met iDeal, Bancontact of overboeking. We staan u graag te woord indien u vragen of opmerking heeft. U kunt ons dagelijks telefonisch en per e-mail bereiken. Op dit moment bedraagt de levertijd van het visum ongeveer 2 weken.

Voor wie is een visum voor Rusland verplicht?

Alle reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit dienen over een visum te beschikken voor een reis naar Rusland. Dat geldt zowel voor toeristen als zakelijke reizigers. Minderjarige kinderen hebben ook een eigen visum voor Rusland nodig. Heeft u een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische, neem dan contact met ons op. Wij gaan voor u na of wij uw visumaanvraag kunnen verzorgen. De Russische overheid geeft verschillende typen visa uit. Welk visum u nodig heeft is afhankelijk van de duur en het doel van uw reis.

We hebben het visum voor Rusland verdeeld in twee categorieën:

  • Toerisme
  • Zakenreizen

Toeristenvisum voor Rusland

Reist u als toerist naar Rusland? Dan kunt u uw toeristenvisum via deze website aanvragen. U hoeft dan niet zelf naar de ambassade om uw visum voor Rusland aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor een toeristenvisum voor Rusland dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo moet uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig zijn en ten minste twee lege, naast elkaar liggende, visumpagina’s bevatten. Daarnaast zijn een pasfoto, een uitnodigingsbrief uit Rusland en een bewijs van uw verzekering vereist. Op onze pagina over het Russische toeristenvisum vindt u een uitgebreide toelichting over de vereisten en de voorwaarden van het visum.

Zakenvisum voor Rusland

Indien u van plan bent voor zaken naar Rusland te reizen, dan heeft u een zakenvisum nodig. Via deze website vraagt u uw zakenvisum eenvoudig aan en hoeft u niet zelf naar de ambassade. Het zakenvisum voor Rusland is enkel geschikt voor zakenreizen, het is hiermee niet toegestaan betaald werk uit te voeren. Voor het aanvragen van een Russisch zakenvisum heeft u een paspoort met minimaal twee aangrenzende lege visumpagina’s nodig, welke nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst. Ook dient u te beschikken over een uitnodigingsbrief van het Russische bedrijf dat u gaat bezoeken. Alles over het verkrijgen van zo’n uitnodigingsbrief en de andere voorwaarden van het zakenvisum voor Rusland vindt u op de informatiepagina over het zakenvisum.

Spoedaanvraag zakenvisum Rusland

Heeft u uw zakenvisum voor Rusland met spoed nodig? Dan is het mogelijk een spoedaanvraag in te dienen. De spoedprocedure voor het Rusland zakenvisum duurt 4 werkdagen. Het is enkel mogelijk uw visum met spoed aan te vragen als u aan kunt tonen dat dit noodzakelijk is. U kunt dit aantonen door een vermelding van spoed in de uitnodigingsbrief van het Russische bedrijf dat u bezoekt, of een zgn. urgency letter (bij een Telex of FMS uitnodiging), opgesteld door het uitnodigende bedrijf in Rusland. Voor het toeristenvisum voor Rusland is geen spoedaanvraag mogelijk.

Betaling en factuur

De tarieven van de visa voor Rusland kunt u vinden op de informatiepagina’s over het toeristenvisum en het zakenvisum.

Wanneer u uw visum voor Rusland aanvraagt via deze website kunt u de betaling eenvoudig en veilig voldoen per iDeal, Bancontact of overboeking. Houdt er bij betaling met overboeking wel rekening mee dat het enkele werkdagen duurt voor wij uw betaling ontvangen en uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres (/over-ons) met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.