Visums verwerkt
deze maand

Visum Myanmar

Direct online aanvragen

Visum Myanmar online aanvragen

De aanvraag duurt tot drie werkdagen. Meestal leveren wij het visum al de volgende werkdag. Uw visumaanvraag voor Myanmar kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Myanmar zijn de kosten van het visum 69,95 € per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten) of 89,95 € per persoon indien het om een zakelijk visum gaat. U kunt betalen met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard.
Snel geleverd

Visum Myanmar

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in.

Snel geleverd

Maximaal 72 uur

De verwerking door de overheid van Myanmar duurt maximaal 72 uur. Vaak leveren wij het visum al binnen 4 uur. Wij houden het proces continu voor u in de gaten, ook wanneer het langer duurt.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Myanmar. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.


Visum Myanmar online aanvragen

Het visum voor Myanmar kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Het visum is aan te vragen voor zaken en tourisme. U ontvangt dan, na betaling, binnen uiterlijk drie werkdagen van ons het visum. Vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen. Betalen kunt u doen met Mister Cash, PayPal of creditcard. Dit is daardoor de snelste manier voor u om een visum voor Myanmar aan te vragen. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen 69,95 € per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten. Voor een zakelijk visum bedragen de kosten 89,95 € per persoon.

Het officiele visum is ook te verkrijgen via evisa.moip.gov.m, de kosten bedragen hier $ 50 voor toeristen en $ 70 voor zaken. U dient hier te betalen met creditcard en de aanvraag is in het Engels.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en toerisme. Het betreft altijd een single-entry visum, dus u kunt er slechts één keer mee reizen.

  • Het toeristenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U kunt binnen deze periode maximaal 28 dagen naar Myanmar reizen.
  • Het zakenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U kunt binnen deze periode maximaal 70 dagen naar Myanmar reizen.

Wanneer u in Myanmar gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in Myanmar wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Vereisten visum Myanmar

Voor Myanmar zijn de vereisten voor het visum als volgt:

  1. Het paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
  2. Het e-visum dient uitgeprint meegenomen te worden.
  3. Een kleurenscan van een recent genomen officiële pasfoto dient geüpload te worden tijdens de aanvraag.
  4. Reizen met een e-visum is alleen mogelijk indien u binnenkomt op Yangon International Airport, Mandalay International Airport, Nay Pyi Taw International Aiport, Tachileik Land Border Checkpoint, Myawaddy Land Border Checkpoint of Kawthaung Land Border Checkpoint.
  5. Voor zaken: een uitnodigingsbrief ("letter of invitation") van een erkend bedrijf moet geüpload worden tijdens de aanvraag.
  6. Voor zaken: een inschrijving van het bedrijf in de Kamer van Koophandel van Myanmar dat u uitnodigd, moet geüpload worden tijdens de aanvraag. Dit bedrijf moet minimaal zes maanden ingeschreven staan.
Visum Myanmar aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor Myanmar (Birma)

Maximaal aantal reizen1
Verblijfsperiode 28 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 4 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs 69,95 €

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Myanmar. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.