98
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Mozambique

U kunt uw aanvraag voor Mozambique eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Mozambique is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakenvisum Mozambique

Reizigers die naar Mozambique willen reizen, zijn verplicht om voor vertrek een visum voor Mozambique aan te vragen. Reizigers die voor zaken naar Mozambique willen reizen, kunnen online een zakenvisum Mozambique aanvragen. Het visum is verkrijgbaar vanaf een prijs van €134,95 per persoon, inclusief consulaire- en servicekosten.

Uitleg visum Mozambique

Gaat u in 2020 op zakenreis naar Mozambique? Houdt u er dan rekening mee dat er voor Mozambique een visumplicht geldt. Reizigers met de Nederlandse- of Belgische nationaliteit dienen, in het geval van een reis met zakelijk doeleinde, voor vertrek een zakenvisum voor Mozambique aan te vragen. Een zakelijke visumaanvraag voor Mozambique indienen kan gemakkelijk via het digitale aanvraagformulier.

Wat is een zakenvisum voor Mozambique? Het zakenvisum voor Mozambique is een toestemming van de ambassade om naar Mozambique te mogen reizen voor zaken. Er bestaan twee varianten van het zakenvisum. Zo kunt u kiezen voor een visum met single entry (enkele reis) of multiple entry (meerdere reizen). De eerste stap voor het aanvragen van een visum, is het invullen van het online visumaanvraagformulier. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail met daarin meer informatie over het verloop van uw aanvraag en de documenten die u dient aan te leveren. Denkt u hierbij onder andere aan uw paspoort en een recente pasfoto. Wanneer alle documenten door ons ontvangen zijn, controleren wij of alles compleet is en wordt uw aanvraag vervolgens beoordeelt op de ambassade door een ambassademedewerker. Is uw aanvraag goed gekeurd? Dan ontvangt u uw paspoort terug met daarin een fysiek visum. U hoeft uw visum dus niet uit te printen.

Moet ik voor het aanvragen van mijn visum naar de ambassade? U hoeft voor het aanvragen van uw visum, zelf niet naar de ambassade van Mozambique te reizen. Op het aanvraagformulier kunt u een verzend- en retourmethode uitkiezen. Zo heeft u de keuze om zelf de documenten naar ons kantoor in Rotterdam te brengen, kunt u de documenten aangetekend laten versturen of laten ophalen door een koerier. Ditzelfde geldt wanneer uw visum is toegekend en het paspoort met visum voor u klaar ligt om te worden opgehaald of om retour te worden gestuurd.

Wat zijn de voorwaarden en welke documenten heb ik nodig?

Om in aanmerking te komen voor een zakenvisum, dient u er rekening mee te houden dat u aan enkele voorwaarden dient te voldoen. Is uw visumaanvraag goedgekeurd? Dan heeft u vanaf deze datum 3 maanden de tijd om naar het land te reizen. Per bezoek is het toegestaan om voor 30 dagen de volgende activiteiten te ondernemen:

  • Het bijwonen van een zakelijke vergadering.
  • Het bijwonen van een zakelijke onderhandeling.

Nadat u het aanvraagformulier op onze website heeft ingevuld, ontvangt u instructies over de vereiste aan te leveren documenten. Houdt u in ieder geval rekening met de volgende punten:

  • Zorg ervoor dat u een aantal recente officiële kleurenpasfoto’s kunt aanleveren;
  • Zorg ervoor dat uw Nederlandse- of Belgische paspoort nog tenminste 9 maanden geldig is op het moment dat u uw visum aanvraagt;
  • Let erop dat u een vluchtbevestiging kan voorleggen, waarmee u laat zien dat u binnen de toegestane verblijfsperiode Mozambique weer verlaat;
  • Zakelijke reizigers dienen een garantiebrief van hun werkgever aan te leveren en een uitnodigingsbrief van de uitnodigende organisatie in Mozambique.

Zakenvisum Mozambique aanvragen

Stap voor stap uw aanvraag voor het visum Mozambique indienen. Het indienen van een visumaanvraag voor Mozambique is eenvoudig en wordt via onze website stap voor stap begeleid. Heeft u toch vragen over de aanvraagprocedure of over de stand van zaken van uw visumaanvraag? Neemt u dan contact op met ons supportteam.

Het zakenvisum en de kosten. De hoogte van de kosten van het visum zijn afhankelijk van het aantal inreizen. Het reisdoel en de gewenst geldigheidsduur hebben hier geen invloed op. Voor een visum met enkele inreis bedragen de kosten €134,95 per persoon en voor een visum met meerdere reizen is dit €164,95. Dit zijn de prijzen inclusief de servicekosten en consulaire kosten voor het visum. Een spoedaanvraag indienen voor Mozambique is niet mogelijk. Er wordt een meerprijs gerekend indien u uw visum aangetekend of per koerier wilt laten versturen.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.