98
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Mozambique

U kunt uw aanvraag voor Mozambique eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Mozambique is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisum Mozambique

Heb ik een toeristenvisum nodig? Voor een vakantie of rondreis in Mozambique is een toeristenvisum vereist. Reizigers die niet over een geldig visum beschikken, kunnen worden geweigerd bij het inchecken voor hun vlucht. Iedere reiziger dient over een eigen visum te beschikken. Dit houdt in dat ook minderjarige kinderen een eigen paspoort in het bezit moeten hebben om een visumaanvraag te kunnen indienen. Een visum voor Mozambique aanvragen kan via het online aanvraagformulier. Het aanvragen van een visum voor toeristische doeleinden is eenvoudig en wordt van A tot Z begeleid door ons team van landenspecialisten.

Wat is een toeristenvisum?

Een toeristenvisum is een fysiek document dat u na goedkeuring door de ambassade ontvangt. Met een goedgekeurd visum kunnen de autoriteiten in Mozambique controleren of reizigers voldoen aan de voorwaarden om het land in te mogen reizen. Luchtvaartmaatschappijen en andere vervoersbedrijven kunnen bij aanvang van de reis controleren of u in het bezit bent van een geldig visum. Op de luchthaven wordt dit vaak gedaan bij het inchecken voor uw vlucht en bij de douane.

Een goedgekeurd toeristenvisum is vanaf het moment van toekenning voor 90 dagen geldig. Kiest u voor een visum met single entry, dan mag u binnen de geldigheidsperiode van uw visum één keer 30 dagen in het land doorbrengen. Voor een visum met multiple entries mag u per bezoek 30 dagen in Mozambique verblijven voor een vakantie of rondreis.

Aan welke voorwaarden dien ik te voldoen?

  • U dient te beschikken over een Nederlands- of Belgisch paspoort;
  • Uw paspoort is in ieder geval nog 9 maanden geldig op het moment dat u uw visum aanvraagt;
  • U dient door middel van een vluchtbevestiging te kunnen aantonen dat u binnen 30 dagen het land weer verlaat;
  • Een bevestiging van uw accommodatie:
    • Een hotelbevestiging in het geval u zelf een onderkomen boekt
    • Een uitnodigingsbrief en kopie paspoort van de uitnodigende persoon indien u bij een privépersoon verblijft.

Een toegekend visum voor Mozambique betekend niet automatisch dat u toegang heeft tot Mozambique. Reist u niet binnen de geldigheidstermijn van uw visum, kunt u niet aantonen dat u binnen 30 dagen het land verlaat of negeert u de geldende regels bij aankomst? Dan kan de douane besluiten u alsnog de toegang tot het land te weigeren.

Wat kost het visum voor Mozambique?

De kosten voor het visum voor Mozambique bedragen €134,95 (enkele reis) of €164,95 (meerdere reizen). U kunt zelf kiezen hoe u de kosten voor uw visum wilt voldoen. Er worden geen transactiekosten door ons in rekening gebracht. Dit geldt voor iedere betaalmethode die u uitkiest. Alle consulaire kosten en servicekosten zijn inbegrepen bij de prijs voor uw visum. U betaald bij ons altijd een prijs in euro’s, waardoor u altijd een vaste prijs betaald voor het visum. Er worden uitsluitend extra kosten gerekend, wanneer u besluit gebruik te maken van onze koeriersdienst, service op luchthaven Schiphol of een spoedaanvraag wilt indienen.

Een visum aanvragen

U kunt een visum voor toeristische doeleinden aanvragen via het digitale formulier op onze website. Het is mogelijk om voor meerdere reizigers een visum aan te vragen via hetzelfde aanvraagformulier. Het invullen van het aanvraagformulier is eenvoudig en kost slechts enkele minuten per reiziger. Meer informatie over het verloop van uw aanvraag voor een visum Mozambique vindt u op onze landenpagina. Na goedkeuring van uw visumaanvraag, ontvangt u een fysiek visum in uw paspoort. Heeft u na het lezen van bovenstaande vragen? Bekijkt u dan voor meer informatie onze Frequently Asked Questions pagina. Ook staan onze medewerkers voor u klaar via telefoon en e-mail.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.