Visums verwerkt
deze maand

Visum Kenia

Direct online aanvragen

Visum Kenia snel en eenvoudig aanvragen

Indien u het visum voor 20:00 besteld, kunnen wij in 99% van de gevallen u het visum dezelfde dag nog leveren. In het uiterste geval duurt de levering drie werkdagen. Dit hangt volledig van de Keniaanse overheid af, wij zetten uw aanvraag altijd direct in gang. Tot op heden hebben wij het visum altijd dezelfde- of de volgende dag kunnen leveren. Uw visumaanvraag voor Kenia kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor papierwerk hoeft in te vullen. Voor Kenia zijn de kosten van het visum 79,95 € per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met Mister Cash, PayPal of creditcard.
Snel geleverd

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met Mister Cash, PayPal of creditcard. Wij controleren uw aanvraag handmatig en dienen uw aanvraag nog dezelfde dag in.

Snel geleverd

Maximaal een week

De verwerking door de Keniaanse overheid duurt maximaal een week. Wij houden het proces continu voor u in de gaten.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor Kenia. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen.
 • Het ging sneller dan 24 uur.. Binnen een halfuur had ik al mijn visum super

  H. Simsek ROTTERDAM
 • Super snel.. binnen 5 uur al de visa! Duidelijke en vooral gemakkelijke site!

  Daisy MAASTRICHT
 • Hier wordt klare wijn geschonken. Duidelijk uitleg over procedure en kosten. Gebruikersgemak op de website staat centraal. De levering van de visa ging razendsnel!

  Klant RIJNWOUDE

Visum Kenia online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Kenia aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via Mister Cash, PayPal of creditcard binnen uiterlijk drie werkdagen van ons het visum. Vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen. Doordat u met Mister Cash, PayPal of creditcard kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Kenia aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen 79,95 € per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten. Let op: kinderen t/m 15 jaar, hebben geen visum nodig.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en toerisme. U kunt kiezen voor een visum dat eenmalig geldig is of voor een doorreisvisum. Het doorreisvisum (transit) is drie dagen geldig. Blijft u meer dan drie dagen, kiest u dan voor een normaal visum. Wanneer u in Kenia gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in Kenia wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Naast de dienst die wij leveren kunt u het visum voor Kenia ook aanvragen bij de Keniaanse ambassade. De website van de Keniaanse ambassade is http://immigration.ecitizen.go.ke. U dient hier met creditcard te betalen.

Geldigheid visum Kenia

Het visum voor Kenia is éénmalig geldig, en geeft recht op een verblijf van 90 dagen in Kenia. De periode van 90 dagen gaat in op uw aankomstdatum. Daarnaast is het visum zelf ook maximaal 90 dagen geldig, vanaf het moment dat u het visum aanvraagt. Het visum is geldig voor zowel zaken als toerisme.

Een voorbeeld: u vraagt uw visum aan op 1 september 2015. Het visum is 90 dagen geldig. Het is dan toegestaan op 1 november 2015 voor 90 dagen naar Kenia te reizen.

Vliegt u naar Kenia en gaat u op doorreis? Dan kunt u met een transitvisum volstaan. Hierbij max u maximaal drie dagen in Kenia verblijven, voordat u het land dient te verlaten.

Vereisten visum Kenia

Voor Kenia zijn de vereisten voor het visum als volgt.

 1. Uw paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
 2. Het e-visum dient uitgeprint en meegenomen te worden.
 3. U dient een document te uploaden waaruit uw reis naar Kenia duidelijk wordt. Dit kan een kopie zijn van uw vluchtschema, een bevestiging van een hotel of resort of een uitnodigingsbrief van een bedrijf.
 4. U dient een pasfoto te uploaden. Deze dient in kleur te zijn. Op de foto moet uw gezicht duidelijk zichtbaar zijn. Idealiter beslaat deze 70-80% van de foto.
 5. Het visum is verplicht voor doorreis (transit) en verblijf. Er is alleen een single entry visum beschikbaar.
 6. Benodigde documenten: digitaal kopie paspoort, digitale foto (zie 4), digitale reisbescheiden of uitnodigingsbrief.
 7. U dient het visum voor Kenia uiterlijk 1 week voor uw aankomstdatum aan te vragen.
Visum Kenia aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor Kenia

Maximaal aantal reizen1
Verblijfsperiode 90 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 48 uur)
Geldig voor Toerisme en zakelijk
Prijs 79,95 €

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor Kenia. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws visum Kenia