98
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Benin eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Benin is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Zakenvisum Benin

Het aanvraagproces voor een zakenvisum voor Benin is sinds 2018 vereenvoudigd. Het zakelijk visum is nu beschikbaar in de vorm van een e-visum (elektronisch visum). Dit houdt in dat uw visumaanvraag volledig online gedaan kan worden. Het online visum is beschikbaar voor reizigers met verschillende nationaliteiten, waaronder reizigers met een Nederlands- en Belgisch paspoort. De verwerkingstijd voor uw aanvraag bedraagt 7 werkdagen, vraag uw visum daarom op tijd aan.

Zaken doen in Benin

Gaat u voor een zakenreis naar Benin? Dan dient u een zakenvisum aan te vragen. U mag met dit visum afreizen naar het land om een zakelijk gesprek te voeren of een bedrijf in te bezoeken. Het is niet toegestaan om betaald werk te verrichten met het zakenvisum. Afhankelijk van de lengte van uw verblijf in het land en hoe vaak u het land wilt inreizen, kunt u bepalen welk type zakelijk visum u nodig heeft. De mogelijkheden zijn als volgt:

  • Verblijf 30 dagen, enkele inreis
  • Verblijf 30 dagen, meerdere inreizen
  • Verblijf 90 dagen, meerdere inreizen

Bent u van plan om binnen enkele maanden meerdere zakenreizen te gaan maken? Dan raden wij u aan te gaan voor de laatste optie. Dit wordt ook wel een 90 dagen multiple entry visum genoemd.

Wanneer uw visum wordt goedgekeurd, ontvangt u van ons een e-mail met daarin uw eVisa. Iedere reiziger dient deze apart uit te printen en mee te nemen in de handbagage gedurende de reis. Bij de immigratiedienst op de luchthaven, dient u dit uitgeprinte documenten te kunnen laten zien.

Benodigdheden zakelijk visum Benin

Ongeacht het type zakenvisum dat u aanvraagt, zijn er enkele documenten waarover u dient te beschikken om het land in te mogen reizen. De volgende documenten zijn hierbij verplicht:

  • Uw paspoort dient bij aankomst op de luchthaven van Benin nog 6 maanden geldig te zijn en één lege visumpagina te bevatten;
  • U dient een bewijs van voldoende financiële middelen, zoals een bankafschrift, te kunnen voorleggen aan de immigratiedienst op de luchthaven;
  • U beschikt over een bevestiging van uw vlucht van en naar Benin;
  • U beschikt over een kopie in kleur van uw paspoort, i.g. het paspoort waarmee u gaat reizen;
  • Wanneer u voorafgaand aan uw reis in een gele koorts of risicoland bent geweest, dient u aan de immigratiedienst een bewijs van inenting te kunnen laten zien (bijvoorbeeld uw gele boekje).

Kosten visum

De prijs voor een e-visum voor Benin met zakelijke doeleinde verschilt per visumtype. Kiest u voor een 30 dagen visum (single entry) dan bedraagt de prijs €74,95. Hierbij zijn alle consulaire kosten inbegrepen. Kiest u voor het 30 dagen visum (multiple entry) dan is de inclusief prijs €99,95. Voor het 90 dagen visum bedragen de kosten €124,95. Voordeel van het aanvragen van uw Benin visum via onze website, is de keuze die u heeft in betaalmogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit onder andere betaling per overboeking, Paypal, Bancontact, Mister Cash en iDeal.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.