98
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Benin eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Benin is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisum Benin

In 2018 heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken in Benin besloten om het aanvragen van een visum voor Benin te vereenvoudigen. In april van het jaar 2018 werd daarom besloten het elektronisch visum, oftewel e-visum, voor Benin in te voeren. Het e-visum voor Benin is beschikbaar voor een groot aantal nationaliteiten over de hele wereld, waaronder voor reizigers met de Nederlandse- en Belgische nationaliteit. Het elektronisch visum kunt u eenvoudig online aanvragen en ontvangt u binnen 7 werkdagen per e-mail.

Geldigheid

Er zijn verschillende type toeristenvisa voor Benin beschikbaar. Elk type visum heeft een andere geldigheidsperiode en is gekoppeld aan een maximaal aantal keer dat u als reiziger het land mag inreizen. U kunt daarbij kiezen uit de volgende opties:

  • Enkele reis (30 dagen geldig)
  • Meerdere reizen (30 dagen geldig)
  • Meerdere reizen (90 dagen geldig)

De geldigheid van uw visum gaat in op de dag van aankomst. U dient deze datum ook op te geven op het online aanvraagformulier voor het e-visum Benin. Bij aankomst ontvangt u een visumstempel. Het is niet toegestaan langer dan het maximum aantal dagen waarvoor uw visum voor Benin geldig is, te verblijven in het land.

Documenten tourism visa

Om als reiziger met een tourism visa Benin in te mogen reizen, dient u over de volgende documenten te beschikken:

  • Een biometrisch paspoort met in ieder geval 1 lege visumpagina
  • Een paspoort met een minimale geldigheid van 6 maande bij aankomst in het land;
  • Een bewijs van voldoende financiële middelen (bijvoorbeeld een bankafschrift);
  • Een bevestiging van uw heen- en terugvlucht of vlucht naar een volgende bestemming;
  • Een kopie van uw paspoort in kleur;
  • Een geel boekje met daarin bewijs van inenting tegen gele koorts (uitsluitend wanneer u in een risicoland bent geweest voorafgaand aan uw reis naar Benin).

Na goedkeuring van uw e-visum aanvraag voor Benin, ontvangt u van ons per e-mail het eVisa. U dient deze uit te printen en mee te nemen in uw handbagage gedurende uw reis. U dient dit uitgeprinte document te laten zien bij de immigratiedienst bij aankomst op de luchthaven in Benin. Iedere individuele reiziger dient zijn of haar eigen eVisa uit te printen en mee te nemen gedurende de reis.

Beschikt u niet over een goedgekeurd e-visum? Dan kan het zijn dat uw luchtvaartmaatschappij u weigert op uw vlucht of de immigratiedienst kan u bij aankomst in Benin de toegang tot het land ontzeggen. Let op: het bezit van een goedgekeurd eVisa geeft u niet automatisch toegang tot het land. De immigratiedienst op de luchthaven mag reizigers weigeren, wanneer zij niet aan de eisen van de immigratiedienst, de nationale regels voor veiligheid voldoen of zich niet aan de geldende normen & waarden houden.

Kosten toeristenvisum

De kosten voor het elektronisch visum voor Benin met toeristisch doeleinde variëren. De kosten voor single entry visum (30 dagen) bedragen €74,95. De kosten voor een multiple entry visum (30 dagen) bedragen €99,95 en voor een 90 dagen visum €124,95. U kunt de betaling voor uw visum veilig voldoen door middel van de door u gekozen betaalmethode. U bent daarmee niet verplicht uw betaling te voldoen per creditcard. U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden: iDeal, Mister Cash, bankoverschrijving, Bancontact of Paypal.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.