224
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Thailand eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Thailand is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Touristenvisum Thailand

Voor reizen met een toeristisch doeleinde heeft u voor reis van 30+ dagen een visum nodig. U kunt in dit geval een tourism visa aanvragen. Hiermee mag u binnen een periode van 90 dagen (single entry) of 180 dagen (multiple entry) voor maximaal 60 dagen in het land verblijven. U mag daarmee Thailand inreizen voor een bezoek aan familie of vrienden, een vakantie, bezoek aan bezienswaardigheden of een backpackreis.

30 dagen visumvrij

Gaat u voor een korte reis van minder dan 30 dagen naar Thailand? Dan hoeft u geen visum aan te vragen. U kunt dan visumvrij naar Thailand reizen. U dient dan echter wel aan de volgende voorwaarden te voldoen om zonder visum naar Thailand te mogen reizen:

 • U beschikt over een geldig paspoort dat nog tenminste 1 lege visumpagina bevat;
 • U beschikt over een bewijs van voldoende financiële middelen;
 • U dient in het bezit te zijn van een bewijs van retourticket of ticket naar een volgende bestemming binnen 30 dagen;
 • U beschikt over alle vereiste documenten voor uw eerstvolgende bestemming.

Wij raden u aan altijd contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij om na te gaan of u mag inchecken zonder visum.

Single entry visum

Overschrijdt uw reis de 30 dagen? Dan kunt u een single entry visum voor Thailand aanvragen. Dit 90 dagen visum, geeft u de mogelijkheid om binnen 3 maanden voor 60 aaneengesloten dagen in het land te verblijven. Met een single entry mag u één keer het land inreizen. Om uw visumaanvraag voor u te kunnen indienen bij de ambassade van Thailand, dient u over de volgende documenten te beschikken:

 • Een ingevuld aanvraagformulier;
 • Twee officiële kleurenpasfoto’s;
 • Een ingevuld pdf formulier (deze ontvangt u van ons na het indienen van uw visumaanvraag;
 • Een paspoort met een minimale geldigheid van 3 maanden;
 • Een bewijs van voldoende financiële middelen (minimaal €550);
 • Een bevestiging van uw heen- en terugvlucht.

Multiple entry visum

Bent u van plan om langer dan 30 dagen in Thailand te verblijven, maar wilt u in de tussentijd meerdere malen het land verlaten? Wilt u bijvoorbeeld tussentijds een bezoek brengen aan Vietnam of Laos? Dan kunt u een multiple entry visum voor Thailand aanvragen. Om uw aanvraag te kunnen verwerken, hebben wij van u de volgende documenten voor een visum Thailand nodig:

 • Een bevestiging van uw heen- en terugvlucht.
 • Een paspoort met een minimale geldigheid van 3 maanden;
 • Een bewijs van voldoende financiële middelen (minimaal €1500);
 • Een ingevuld aanvraagformulier;
 • Twee officiële kleurenpasfoto’s;
 • Een ingevuld pdf formulier (deze ontvangt u van ons na het indienen van uw visumaanvraag;

Gaat u voor een zakelijk bezoek naar Thailand? Dan kunt u niet reizen op dit type visum. U kunt dan een zakenvisum voor Thailand aanvragen.

Kosten

De betaling voor uw Thailand toeristenvisum kunt u eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Ambassade Registratie (optioneel)

Laat ons uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse zaken zodat u met een gerust hart op reis kan gaan. Voor slechts €20,00 per persoon zullen wij uw reis registreren bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.  Registratie houdt in dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken op de hoogte zal zijn van uw reisplannen en dat u bent ingeschreven in de 24/7 Informatieservice van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zodat u altijd op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.