163
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Saoedi-Arabië

U kunt uw aanvraag voor Saoedi-Arabië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Saoedi-Arabië is beschikbaar vanaf € 151,55 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum aanvragen voor Saoedi-Arabië

Let op: In verband met de corona pandemie kunnen wij op dit moment helaas geen visumaanvragen voor Saoedi-Arabië verzorgen.

Wat is een e-visum?

Sinds september 2019 heet Saoedi-Arabië staatsburgers van 49 landen welkom middels het nieuwe Saudi Arabia e-visum. Dit is een digitaal visum dat volledig online kan worden aangevraagd en ontvangen, en waarmee u gemakkelijk het land in kan reizen. Dit digitale visum is de gemakkelijkste manier om op vakantie te gaan naar Saoedi-Arabië!

U komt in aanmerking voor het e-visum wanneer u voor toeristische doeleinden naar Saoedi-Arabië reist. De kosten voor een visum voor Saoedi-Arabië bedragen € 151,55 per persoon.

Op deze website kunt u eenvoudig uw e-visum aanvragen. U vult hiervoor het online visumaanvraagformulier in. Hierna ontvangt u, na betaling via iDEAL of Bancontact, binnen uiterlijk 4 werkdagen van ons het visum. Uw betaling wordt veilig verwerkt met iDEAL of Bancontact. Voor eventuele vragen omtrent uw visumaanvraag zijn wij dagelijks telefonisch en per email bereikbaar.

Heb ik een visum nodig?

Saoedi-Arabië kent een visumplicht, wat betekent dat u een visum nodig heeft om het land in te reizen. Een aanvraag voor een e-visum is de snelste manier om aan de visumplicht te voldoen.

Heeft u een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een e-visum voor Saoedi-Arabië? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Welk visum voor Saoedi-Arabië heb ik nodig?

  • Gaat u op vakantie naar Saoedi-Arabië? Dan kunt u gemakkelijk een e-visum aanvragen.

    U mag hiermee gedurende één jaar zo vaak als u wilt 90 dagen in het land verblijven.
    De aanvraag kost u € 151,55 per persoon. Een toeristenvisum Saoedi-Arabië aanvragen

  • Reist u voor zaken naar Saoedi-Arabië? Dan heeft u een regulier visum nodig.

    Dit visum kunt u zelf bij de ambassade aanvragen. Wij kunnen u hier niet mee helpen.
    Graag verwijzen wij u door naar de website van de ambassade van Saoedi-Arabië

Voorwaarden en geldigheid

Toeristenvisum voor Saoedi-Arabië

U kunt het toeristenvisum voor Saoedi-Arabië ("Saudi Arabia eVisa") aanvragen als u voor een niet-commercieel doel naar Saoedi-Arabië reist. Bijvoorbeeld voor vakantie.

Het visum is 365 dagen geldig vanaf het moment van uitgifte. Dit betekent dat u binnen 365 dagen na afgifte het land mag inreizen. Na aankomst mag u maximaal 90 dagen in Saoedi-Arabië verblijven. Binnen de genoemde 365 dagen mag u zo vaak als u wilt voor 90 dagen het land inreizen.

Voorbeeld: uw visum is afgegeven op 1 januari 2020. Het is dan geldig tot 31 december 2020. Tussen 1 januari en 31 december mag ik meerdere keren op vakantie naar Saoedi-Arabië. Voor elke reis mag u 90 dagen in het land verblijven.

Hoe snel kan ik een visum krijgen?

Als u een aanvraag bij ons indient, beginnen wij met het controleren van uw gegevens. Als uw gegevens juist zijn ingevuld en de digitaal aangeleverde documenten compleet, dienen wij uw aanvraag in bij de overheid van Saoedi-Arabië. De overheid heeft daarna 72 uur de tijd om uw aanvraag te beoordelen. Echter kan het natuurlijk voorkomen dat uw aanvraag sneller wordt goedgekeurd.
Zodra de overheid van Saoedi-Arabië uw aanvraag goedkeurt, ontvangt u uw visum per mail. Dit geldt ook buiten kantooruren en in het weekend!

Hoe lang van tevoren moet ik mijn aanvraag indienen?

Het is aan te raden om uw visum minstens één week voor vertrek aan te vragen. Hoewel de overheid van Saoedi-Arabië 72 uur de tijd heeft om uw visum-aanvraag te verwerken, hebben wij tijd nodig om uw aanvraag, gegevens en documenten te controleren op eventuele fouten voordat we deze opsturen naar de overheid.

Hoe kan ik het visum aanvragen?

U kunt het toerisme e-visum voor Saoedi-Arabië gemakkelijk via onze website aanvragen. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in

Het aanvraagformulier dient u volledig en naar waarheid in te vullen, anders is uw visum niet geldig.

Stap 2: Controleer uw gegevens goed

Dit bespaart u later een hoop moeite en zo bent u er zeker van dat uw visum zo snel mogelijk afgegeven wordt.

Stap 3: Uw aanvraag wordt verwerkt

Tijdens de controle en verwerking van uw visum-aanvraag nemen wij mogelijk contact met u op als wij aanvullende informatie of documenten van u nodig hebben. Houdt daarom uw mail-inbox en telefoon in de gaten om uw visum-verwerking te bespoedigen.

Voor de geldigheid van uw visum is het heel belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met de gegevens op uw paspoort. Twijfelt u over het invullen van de gegevens? Neem dan gerust contact met ons op, dan doorlopen wij samen met u de aanvraag. U kunt uw aanvraag eenvoudig betalen met iDEAL, Bancontact of per overboeking. Wij zullen na betaling uw aanvraag controleren op de meest voorkomende fouten alvorens we deze indienen bij de overheid van Saoedi-Arabië.

Heeft u alle gegevens, zoals uw persoonsgegevens, paspoort-kopie en pasfoto bij de hand? Dan kunt u binnen 5 minuten klaar zijn met het invullen van uw aanvraag. Uw visum vanaf uw mobiele telefoon aanvragen is ook mogelijk, maar wij raden u aan in dat geval uw gegevens extra goed te controleren voordat u de aanvraag indient. Dit bespaart u een hoop tijd en zo bent u er zeker van dat uw visum zo snel mogelijk afgegeven wordt.

Hoe worden mijn gegevens verwerkt?

Wanneer u een aanvraag voor een visum indient, wordt u gevraagd om veel persoonlijke gegevens met ons te delen. Het gaat onder andere om een kopie van uw paspoort, een scan van een pasfoto en gegevens van uw werkgever. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het aanvragen van uw visum, aangezien de overheid van Saoedi-Arabië dit van u vraagt. Vanwege de aard van deze gegevens heeft veilig verwerken en opslaan van uw gegevens heeft voor ons de hoogste prioriteit! De website die u nu bekijkt is versleuteld met SSL. U kunt dit zien aan het slotje in de adresbalk. We gebruiken uw persoonsgegevens uiteraard alleen voor het aanvragen van uw visum en nooit voor andere doeleinden.

Nadat de geldigheid van uw visum verlopen is, worden uw gegevens uit ons systeem verwijderd. Mocht u uw aanvraag niet hebben afgerond, dan worden uw gegevens na 14 dagen verwijderd. Persoonlijke documenten worden altijd beveiligd verstuurd.

Wat kan ik verwachten?

Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, controleert onze landenspecialist Saoedi-Arabië de gegevens van uw aanvraag. Als alle gegevens correct zijn draagt de landenspecialist zorg voor het indienen van uw aanvraag bij de overheid. Hierna ontvangt u binnen een week uw visum per e-mail.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.