163
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Oezbekistan

U kunt uw aanvraag voor Oezbekistan eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Oezbekistan is beschikbaar vanaf € 99,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Oezbekistan aanvragen

Sinds 1 februari 2019 is het voor reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit mogelijk om voor 30 dagen visumvrij te reizen naar Oezbekistan. Reizigers mogen voor een verblijf van maximaal 30 aaneengesloten dagen voor toerisme in het land verblijven zonder visum. Uitsluitend bij een langer verblijf of een reis met een ander doeleinde, dient u voorafgaand aan uw reis een visum aan te vragen bij de ambassade van Oezbekistan in Brussel.

Registratie Oezbekistan

Wanneer u Oezbekistan bezoekt voor toeristische doeleinden, dient u zich binnen 3 dagen in Oezbekistan te registeren. U kunt zich bij aankomst in uw accommodatie laten registreren met behulp van uw hotel of hostel. Mocht u zich buiten de steden bevinden of gaan kamperen, dan kunt u zich tevens online registeren. De immigratiedienst kan naar een papieren bewijs van registratie vragen bij terugkomst op de luchthaven.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.