163
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Madagaskar

U kunt uw aanvraag voor Madagaskar eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Madagaskar is beschikbaar vanaf € 39,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum aanvragen voor Madagaskar

Op deze website kunt u snel en eenvoudig een visum voor Madagaskar aanvragen. U vult het online aanvraagformulier in het Nederlands in en voldoet de betaling met iDEAL of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag en dienen deze in. Al binnen 72 uur ontvangt u vervolgens uw e-visum voor Madagaskar. Voor vragen over uw visumaanvraag zijn wij dagelijks bereikbaar. De kosten voor een visum bedragen € 39,95 per persoon. Daarnaast betaalt u aanvullende kosten bij aankomst in Madagaskar op de luchthaven.

Voor wie is een visum voor Madagaskar verplicht?

Alle reizigers naar Madagaskar dienen over een geldig visum te beschikken. De overheid van Madagaskar heeft een online visum (e-visum) voor toeristische reizen naar Madagaskar geïntroduceerd. Dit visum is bedoeld voor reizigers met een toeristisch doel, die maximaal 60 dagen in Madagaskar verblijven. Voor zakelijke reizen is op dit moment nog geen e-visum beschikbaar.

Voorwaarden en geldigheid

Voordat u uw visumaanvraag start kiest u de gewenste verblijfsduur; tot en met 30 dagen, of 31 tot en met 60 dagen. Vervolgens vult u het aanvraagformulier in. De informatie op het aanvraagformulier dient overeen te komen met de informatie op uw paspoort. Controleert u dit alstublieft goed. Voor uw aanvraag heeft u een paspoort nodig dat nog minimaal zes maanden geldig is bij aankomst en tenminste twee lege visumpagina's bevat. U vult ook uw aankomst- en vertrekdatum en -locatie in. Nadat u uw visumaanvraag heeft ingediend sturen wij deze, na controle, door naar Madagaskar waar deze wordt beoordeeld. U ontvangt uw visum vervolgens binnen 72 uur per email. De kosten die u vooraf betaalt zijn voor beide visa gelijk, namelijk € 39,95. Bij aankomst op de luchthaven in Madagaskar gaat u met uw e-visum naar een eVisa elektronische ticket machine en volgt u de instructies. U dient vervolgens de volgende kosten te voldoen:

  • Visum 1 t/m 30 dagen: 37 USD / 35 EUR.
  • Visum 31 t/m 60 dagen: 45 USD / 40 EUR.
Voor beide visa geldt dat het een single entry visum is, waarmee dus eenmaal gereisd kan worden.

Spoedvisum Madagaskar

Reist u op korte termijn naar Madagaskar? Dan kunt u "spoed" aanvinken op het aanvraagformulier. Wij geven uw aanvraag dan voorrang en dienen deze binnen 15 minuten in. Doorgaans betekent dit dat u uw visum dezelfde dag nog ontvangt. Houd er wel rekening meer dat de overheid van Madagaskar ook bij een spoedaanvraag het recht behoudt langer over de beoordeling van uw visumaanvraag te doen.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.