Visums verwerkt
deze maand

Visum India

Direct online aanvragen

Geleverd binnen 72 uur

Uw visumaanvraag voor India kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor formulieren dient te ondertekenen. De visumaanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor India zijn de kosten van het visum 114,95 € per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met BanContact/Mister Cash, PayPal of creditcard.
Snel geleverd

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met Mister Cash, PayPal of creditcard. Wij controleren uw aanvraag handmatig en sturen u de verdere instructies toe per e-mail.

Snel geleverd

Binnen 72 uur

De verwerking door de Indiase overheid duurt maximaal 72 uur. Meestal leveren wij het visum al binnen 48 uur. Wij houden het proces continu voor u in de gaten.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor India. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,1!
 • Het ging sneller dan 24 uur.. Binnen een halfuur had ik al mijn visum super

  H. Simsek ROTTERDAM
 • Super snel.. binnen 5 uur al de visa! Duidelijke en vooral gemakkelijke site!

  Daisy MAASTRICHT
 • Hier wordt klare wijn geschonken. Duidelijk uitleg over procedure en kosten. Gebruikersgemak op de website staat centraal. De levering van de visa ging razendsnel!

  Klant RIJNWOUDE

Visum India online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor India aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, binnen 24 uur van ons het visum. Doordat u met Mister Cash, PayPal of creditcard kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor India aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen 114,95 € per persoon.

Het visum dat wij aanbieden is geldig voor zakenreizen en vakanties. U kunt kiezen voor een visum dat eenmalig geldig is of voor een doorreisvisum. Wanneer u in India gaat werken of langer dan de voorgenoemde periode in India wilt verblijven, kunt u niet gebruik maken van onze diensten. U dient dan een visum aan te vragen op de Ambassade.

Het visum voor India is ook aan te vragen via https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html. De kosten bedragen $62,- en kunnen alleen met creditcard betaald worden. Het aanvraagproces is in het Engels en u dient zelf uw gegevens te controleren. Bij eventuele fouten dient u een nieuw visum aan te vragen. Het visum voor India kan men maximaal 30 dagen voor aankomst in India aanvragen. Bij e-visums.nl kunt u het formulier alvast invullen en e-visums.nl verwerkt uw aanvraag 30 dagen voor het door u opgegeven aankomstdatum

Vereisten visum India

Voor India zijn de vereisten voor het visum als volgt:

 1. Het paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn. Het paspoort dient minimaal twee lege pagina's te bevatten.
 2. Het e-visum dient uitgeprint meegenomen te worden.
 3. Niet geldig voor conferenties, journalisme en werken
 4. Reisbescheiden (met retourdatum) is vereist.
 5. Het visum is 30 dagen geldig
 6. Alleen geldig op luchthavens: Ahmedabad, Amritsar, Bengaluru, Chennai, Cochin, Delhi, Gaya, Goa, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mumbai, Tiruchirapalli, Trivandrum en Varanasi
 7. Maximaal twee visums per kalenderjaar.
 8. Eémalig geldig, geen toegang tot beschermde- of cantonmentgebieden.
 9. Een recente pasfoto dient geüpload te worden.
 10. Een scan van het paspoort dient geüpload te worden.
 11. Let op: U dient het visum minimaal 4 werkdagen van te voren aan te vragen. Daarna is het niet mogelijk een e-visum aan te vragen.
Visum India aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor India

Maximaal aantal reizen2
Verblijfsperiode 60 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 48 uur)
Geldig voor Toerisme
Prijs 114,95 €

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor India. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws visum India


Een visum aanvragen voor India

Een visum aanvragen voor India

06-02-2018 12:41

Voor India bestaan er twee soorten visums. Je kunt online een elektronisch visum aanvragen (een e-visum) of kiezen voor een fysiek visum, dat is een sticker in je paspoort. Reizigers die op (zaken)reis naar India gaan kiezen vaak voor een online elektronisch visum, want het is sneller en makkelijker aan te vragen dan het fysieke visum. Lees verder »


Mogelijk vijfjarig visum voor Nederlanders in India

Mogelijk vijfjarig visum voor Nederlanders in India

06-07-2017 14:40

India zal binnenkort een beslissing maken over een visum voor Nederlandse paspoorthouders. Er wordt namelijk gesproken over een werk- of toeristenvisum voor vijf jaar voor iedereen met een Nederlands paspoort. Premier Narendra Modi kondigde dit aan tijdens zijn bezoek aan de Indiase gemeenschap in Den Haag. Nederland heeft na Engeland de meeste inwoners van Indiase origine. Lees verder »


Verbeterde voorwaarden e-visa India

Verbeterde voorwaarden e-visa India

18-05-2017 15:45

De voorwaarden van het e-visum voor India zijn recent aangepast in het voordeel van u als reiziger. Waar er voorheen één e-visum beschikbaar was, geldig voor toerisme en zakenreizen, heeft u nu de keuze uit 3 typen e-visa. Vanaf heden kunt u een aanvraag indienen voor een e-tourist visa, een e-business visa of een e-medical visa, geldig voor resp. toerisme, zakenreizen en medische reizen. Lees verder »