Visums verwerkt
deze maand

Visum Cuba

Direct online aanvragen

Voor 16:00 uur aangevraagd, vandaag verzonden

Uw visumaanvraag voor Cuba kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor formulieren dient te ondertekenen. Wij sturen u de entreekaart vervolgens per post toe. De visumaanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor Cuba zijn de kosten van het visum 29,95 € per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Snel geleverd

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij sturen u de entreekaart vervolgens per post op.

Snel geleverd

Snel geleverd

Indien u voor 16:00 uur uw aanvraag heeft ingediend, versturen wij uw visum de eerst volgende werkdag per post. De visa worden verzonden vanuit Nederland. Houdt u er rekening mee dat verzending naar een adres in België een aantal dagen kan duren.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat wij u leveren, is het officiële bewijs waarmee u Cuba in kunt reizen. U kunt dus veilig op reis.

Visum Cuba online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Cuba aanvragen. U ontvangt van ons een blanco visum die u dan zelf dient in te vullen. Wij gaan dan na ontvangst van uw betaling via IDEAL of mister Cash, binnen 24 uur het visum voor Cuba aanvragen. Wij verzenden de visa per post vanuit Nederland. Houd er rekening mee dat de verzending naar een adres in België een aantal dagen kan duren. Het visum wat wij aanvragen is enkel geschikt voor toerisme.

Geldigheid

Het visum voor Cuba gaat pas vanaf het moment dat u in Cuba aankomt in. Het visum is dan 30 dagen geldig. Let op! Wanneer u vanuit de Verenigde Staten naar Cuba vliegt kunt u geen gebruik maken van dit visum.

Ontvangen

Het visum wat wij leveren wordt per post toegestuurd. De kosten hiervoor bedragen 29,95 €. U ontvangt van ons een blanco visum, welke u zelf dient in te vullen. De gegevens die u dient in te vullen, zijn:

  • Achternaam zoals deze op het paspoort staat vermeld
  • De voornamen zoals deze op het paspoort staan vermeld
  • Uw geboortedatum
  • Uw paspoortnummer zoals deze staat vermeld op het paspoort zonder spaties
  • Uw nationaliteit. Deze kunt u invoeren zoals deze op uw paspoort staat.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Visum Cuba aanvragen »Nu aanvragen »