154
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor China eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor China is beschikbaar vanaf € 154,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke informatie reizigers:Door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) kunnen wij op dit moment helaas geen visum voor China voor u aanvragen. Indien u naar China wilt reizen, raden wij u aan contact op te nemen met de Chinese Ambassade.

Visum China aanvragen

Uw visum voor China kunt u via deze website aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste visum ontvangt, indien gewenst met een uitnodigingsbrief. Het is van groot belang dat u uw visumaanvraag door een professionele organisatie laat verzorgen, aangezien de aanvraagprocedure voor China complex is.

Welk visum China heb ik nodig?

U kunt uw toeristenvisum voor China veilig en eenvoudig aanvragen op deze website. Het type visum dat u aanvraagt is afhankelijk van de door u gewenste verblijfsduur in China. De aanvraagprocedure en voorwaarden van de twee visa types zijn verschillend. Leest u alstublieft goed door welke voorwaarden betrekking hebben op uw visum voor China.

E-visum / Group Visa (max. 30 dagen verblijf)

Het e-visum China (officiële benaming: Group Visa) kunt u volledig digitaal aanvragen. U hoeft hiervoor niet naar de ambassade en u hoeft uw paspoort niet op te sturen. Het proces verloopt als volgt:

 1. U vult het online aanvraagformulier in en voegt daarbij de gevraagde digitale documenten.
 2. Wij controleren uw aanvraag en dienen deze voor u in.
 3. U ontvangt 10 dagen voor vertrek een digitale kopie van het visum en een Track en Trace nummer van het officiële document. Belangrijk! De kopie is niet geldig om mee te reizen. U dient met het originele visum te reizen.
 4. U ontvangt de officiële documenten twee tot drie dagen later per post. U kunt de status van uw verzending te allen tijde volgen.
 5. Met het officiële visum kunt u op het vliegveld door de douane (u maakt gebruik van de Group Line indien mogelijk).

U dient rekening te houden met de volgende vereisten:

 • Belangrijk: u dient met minimaal twee personen te reizen (zowel de reis als het verblijf).
 • U dient ons te voorzien van een digitale kopie van uw paspoort (nog minimaal 6 maanden geldig), vlucht- en hotelreservering. U dient een hotelreservering te hebben voor uw gehele verblijf, waarop duidelijk is aangegeven dat de reserveringen zijn betaald.
 • Het visum is geldig voor toerisme en zakenreizen. Werken is met dit visum niet toegestaan.
 • U kunt maximaal 30 dagen in China verblijven.
 • U dient het visum minimaal 3 weken van te voren aan te vragen.
 • Het visum is geldig om één keer het land mee te betreden (single entry).

Regulier toeristenvisum (max. 30 dagen verblijf)

Belangrijk! Vanaf 17 december 2019 zijn reizigers naar China verplicht om biometrische gegevens (vingerafdrukken en gelaatsscan) af te staan bij het Service Center van het Consulaat van China. Ons kantoor in Rotterdam neemt, nadat u de documenten heeft aangeleverd in Rotterdam, contact met u op om een afspraak te maken bij het Service Center in Den Haag. Voor deze afspraak dient u fysiek naar het Service Center in Den Haag af te reizen. Één van onze medewerkers zal u in Den Haag begeleiden door middel van een Meet & Greet service. De gegevens die worden geregistreerd, worden gekoppeld aan het paspoort waarmee u wilt gaan reizen en zullen 5 jaar geldig blijven. Nadat u uw biometrische gegevens heeft afgestaan - én zolang deze geldig zijn binnen genoemde periode van 5 jaar - kunnen wij uw reguliere visumaanvragen wederom voor u blijven verzorgen.

Het toeristenvisum voor China wordt uitgegeven door de Chinese ambassade. U vraagt uw visum als volgt aan:

 1. U vult het aanvraagformulier op deze website in.
 2. U ontvangt van ons een bevestigende email met daarin het verzoek een aantal documenten naar ons op te sturen.
 3. Wanneer wij de benodigde documenten van u hebben ontvangen vragen wij uw visum aan. De aanvraag neemt minimaal tussen de 2 en 6 werkdagen in beslag.
 4. Als uw visum is uitgegeven sturen wij uw paspoort met daarin uw goedgekeurde visum naar u terug.

De volgende documenten zijn benodigd voor een regulier toeristenvisum voor China:

 • Uw paspoort (nog minimaal 6 maanden geldig bij aankomst in China).
 • Een recente kleurenpasfoto die aan de officiële eisen voldoet (met spierwitte achtergrond).
 • Een kopie van de informatiepagina van uw paspoort.
 • Een ingevuld visumaanvraagformulier. Let op! U dient het formulier op de computer in te vullen, niet handschreven.
 • Een ingevuld visum opdrachtformulier (check box hoeft niet ingevuld te worden).
 • Een ondertekende werkgeversverklaring in het Engels waarin uw salaris, uw functie, de duur van uw dienstverband en de activiteiten van het bedrijf in Nederland worden beschreven.
 • Een kopie van uw vliegticket of vluchtbevestiging.
 • Uw hotelreservering of een uitnodigingsbrief van privépersonen (incl. kopie paspoort). voor privépersonen die niet de Chinese nationaliteit bezitten dient er ook nog een kopie visum of geldige verblijfsvergunning bijgevoegd te worden.

Laatste beoordelingen voor China

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum China. Het visum voor China wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • China visum keurig en op tijd geregeld, visum kwam met post 10 dagen van te...

  Diana - 10/10 Roosendaal

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.