98
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Visum Bangladesh

U kunt uw aanvraag voor Bangladesh eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Bangladesh is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Toeristenvisum Bangladesh

Voor een reis met toeristisch doeleinde heeft u voor Bangladesh een visum nodig. Elke individuele reiziger dient te beschikken over een eigen visum. Gaat u met het gezin naar Bangladesh? Dan dienen uw kinderen ook over een eigen visum te schikken. Uw visum voor Bangladesh kunt u eenvoudig bij ons aanvragen. Wij verzorgen voor u het gehele aanvraagproces van uw visum.

Hoe kan ik een visum voor Bangladesh aanvragen?

Het aanvraagformulier voor een tourisme visum voor Bangladesh kunt u online invullen op onze website. Op dit formulier dient u de persoonlijke gegevens van iedere reiziger op te geven en een aantal vereiste documenten te uploaden. U wordt vervolgens gevraagd uw gegevens te controleren en de betaling voor uw visum te voldoen.

U ontvangt verdere instructies van ons per e-mail. Het pdf document geeft per reiziger aan welke documenten vereist zijn om uw visumaanvraag te kunnen verwerken. Volgt u de instructies in dit document goed op. Heeft u alle benodigde documentatie verzameld? Dan kunt u de documenten versturen, laten ophalen of zelf brengen naar ons kantoor in Rotterdam. Wij gaan vervolgens voor u naar het consulaat van Bangladesh.

Geldigheid visum

U kunt voor een vakantie naar Bangladesh, een backpackreis of familiebezoek uitsluitend een single entry visum aanvragen. Dit houdt in dat u één keer het land mag inreizen met dit visum. Zodra u in het bezit bent van een goedgekeurd toeristenvisum, heeft u 3 maanden de tijd om af te reizen naar Bangladesh. U mag vervolgens voor 30 dagen in Bangladesh verblijven en rondreizen. Het is niet toegestaan om met dit visum betaald werk te verrichten. Voor een zakenreis, heeft u een zakenvisum voor Bangladesh nodig.

Voorwaarden en documenten

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan het visum. Hier dient u in ieder geval aan te voldoen, wanneer u in aanmerking wilt komen voor een tourism visa:

  • U reist met reisdoel toerisme naar Bangladesh;
  • U beschikt over een aantal recent pasfoto’s in kleur;
  • U beschikt over een vluchtbevestiging, waarop de gegevens voor uw heen- en terugvlucht zichtbaar zijn;
  • U beschikt over een kopie in kleur van uw paspoort waarmee u wilt gaan reizen;
  • Uw paspoort is in ieder geval nog 6 maanden geldig
  • Een werkgeversverklaring, een verklaring van uw opleidingsinstituut of bewijs van financiële zekerheid is, afhankelijk van uw inkomenssituatie, verplicht

Houdt u er rekening mee dat de minimale verwerkingsduur van uw visumaanvraag 1 week (5 werkdagen) is. Hierbij wordt geen rekening gehouden met eventuele feestdagen. Wij raden u aan om uw visum op tijd aan te vragen.

Naar Bangladesh reizen met kinderen

Wilt u met minderjarige kinderen naar Bangladesh reizen? Houdt u er dan rekening mee dat u aan een aantal extra regels zult moeten voldoen. Kinderen moeten zelf beschikken over een eigen reisdocument, evenals een eigen visum. Minderjarige reizigers mogen daarmee niet meer bijgeschreven staan op het paspoort van ouders.

Er worden door de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uitgevoerd om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om te laten zien dat u toestemming heeft van de personen die het gezag hebben over de minderjarige om met het minderjarige kind naar het buitenland te reizen. Voor meer informatie raden wij u aan de website van de rijksoverheid te raadplegen.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.