5202
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Canada

Direct online aanvragen

Visum Canada aanvragen

U kunt uw aanvraag voor Canada eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Canada is beschikbaar vanaf 19,95 € per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving of PayPal.
 Max. reizen Meerdere reizen
 Dagen verblijf max. 90 dagen in totaal
 Geldigheid 5 jaar
 Prijs 19,95 €
 Factsheet Download PDF

Visum aanvragen voor Canada

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Canada aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, vaak binnen 72 uur van ons het visum. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Canada aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U kunt bij ons zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor Canada aanvragen. De kosten voor een visum bedragen 19,95 € per persoon.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Canada

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Canada. Het visum voor Canada wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Makkelijk online aanvraag. Binnen twee dagen eTA Canada ontvangen

  Herman - 10/10 Emmeloord
 • Top! Supersnel én een prachtige Canada site

  Monique - 10/10 Den Hoorn ZH
 • Echt top geregeld zo snel zeker omdat ik op laatste moment voor een. Traini...

  Capreit - 9/10 Nieuwegein
 • wij kregen heel snel onze visa voor canada prima

  f.wiersma - 9/10 purmerend

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.