Laatste nieuws

14-06-2018 11:45

Iedereen die naar de Verenigde Staten wil reizen is verplicht over een geldig visum of een ESTA te beschikken. Een ESTA is niet hetzelfde als een visum. ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorisation en is een digitale reistoestemming. Reizigers met een nationaliteit die onder het Visa Waiver Program vallen, waaronder Nederlanders en Belgen, kunnen een ESTA aanvragen. Een ESTA aanvragen is veel eenvoudiger en sneller dan het aanvragen van een visum voor Amerika. Lees verder »


06-06-2018 11:31

Alleen als u de Australische nationaliteit heeft is het niet nodig om een visum aan te vragen voor uw reis. Als u op vakantie of voor een werkbezoek naar Australië gaat dan zult u een visum moeten aanvragen. Door de verschillende reistoestemmingen kan het verschillen uit elektronische visums, een papieren visum of een eTa. We gidsen u graag door de verschillende soorten visums welke er zijn voor Australië. Lees verder »


01-06-2018 09:29

Wil je met de auto op vakantie gaan naar Turkije? Dan is het belangrijk, dat je jezelf goed voorbereid. Je hebt de juiste praktische informatie nodig om zonder zorgen op vakantie te gaan. Turkije is een land met veel bezienswaardigheden en cultuur. Het is met een auto natuurlijk leuk om te genieten van het land. De hele reis naar Turkije op zichzelf is al een waar avontuur. Om in Turkije te komen moet je natuurlijk zorgen voor een goede auto. Ook is het belangrijk om over de juiste tolvignetten te beschikken. De ANWB kan je hierbij helpen. Ook hebben ze de meest recente kaarten wanneer je geen gebruik maakt van de TomTom. Zelfs als je een TomTom hebt is het slim om een kaart te hebben. Ook op de site www.kgm.gov.tr is er volop informatie te vinden over de routes in Turkije. Lees verder »


01-06-2018 09:13

Turkije is een waar vakantieparadijs. Er zijn volop mooie all-inclusive resorts en hotels, mooie stranden heerlijk eten en natuurlijk ook zeer veel culturele bezienswaardigheden. Het is een land waar je volop van kunt genieten. Jaarlijks gaan er dan ook vele miljoenen toeristen naar dit land. Vooral de Turkse Riviera en de Egeïsche kust zijn trekkers van toeristen. De toeristen komen uit vele landen, waaronder natuurlijk ook België en Nederland. We houden allemaal wel van zon, strand, zee en een gezonde dosis cultuur. Voor vele mensen is het nu echter de vraag of het wel weer veilig is in Turkije. Is het een land wat je kunt bezoeken? Of is het nog oppassen? Begrijpelijk natuurlijk, dat je een leuke tijd wilt hebben. Je wilt niet op vakantie gaan om dan van een koude kermis thuis te komen. Lees verder »


28-03-2018 09:20

Toeristenvisum verlengen Sri Lanka 
Met de juiste informatie hoeft het verlengen van je visum in Sri Lanka niet moeilijk te zijn.
Het standaard toeristenvisum is 30 dagen geldig, deze kun je met 2 maanden verlengen. Sri Lanka laat je bij uitzondering zelfs 5 maanden langer blijven. Lees verder »


Alle berichten