2733
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Sri Lanka

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Sri Lanka aan

U kunt uw aanvraag voor Sri Lanka eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Sri Lanka is beschikbaar vanaf 49,95 € per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.

Toerisme: beschikbare visums

Een toerismevisum is geschikt voor toeristische reizen. Vraagt u dit type visum aan indien u op vakantie gaat of bijvoorbeeld vrienden gaat bezoeken.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Dubbele reis max. 30 dagen in totaal 180 dagen 49,95 € Aanvragen

Zakelijk: beschikbare visums

Een zakenvisum kan gebruikt worden voor meetings en zakelijke doeleinden. U kunt met dit visum niet in loondienst werken.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Meerdere reizen max. 30 dagen in totaal 180 dagen 49,95 € Aanvragen

Visum Sri Lanka online aanvragen (ETA)

Het visum oftewel ETA voor Sri Lanka kunt u eenvoudig via ons aanvraagformulier aanvragen. Dit proces kost u maximaal vijf minuten. Er zijn twee e-visums, namelijk het zakelijke visum en het visum voor toerisme. U ontvangt, na betaling, binnen uiterlijk twee werkdagen van ons het visum, maar vaak heeft u het visum de volgende werkdag al binnen. Betalen kunt u doen met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Ook zijn wij bereikbaar per chat, e-mail of telefoon wanneer u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum zijn vanaf 49,95 € per persoon. Dit is inclusief consulaire kosten.

Wat is een e-visum Sri Lanka?

Het e-visum Sri Lanka, ook wel ETA Sri Lanka genoemd, is op 1 januari 2012 door de overheid van Sri Lanka beschikbaar gesteld als alternatief voor het reguliere visum. Dit type Sri Lanka visum kan, in tegenstelling tot het reguliere visum, volledig online worden aangevraagd. De aanvraag van uw e-visum voor Sri Lanka kunt u eenvoudig in het Nederlands doen via deze website. U hoeft hiervoor dus niet naar de ambassade. Meer over het verschil tussen een e-visum en een fysiek visum voor Sri Lanka leest u op de informatiepagina.

We raden u aan voor vertrek het actuele reisadvies voor Sri Lanka door te nemen

Voorwaarden en geldigheid van het e-visum voor Sri Lanka

Sri Lanka kent een visumplicht, om Sri Lanka in te mogen reizen dient elke reiziger met Nederlandse of Belgische nationaliteit in het bezit te zijn van een geldig visum (ETA). Heeft u een andere nationaliteit en wilt u weten of u ook in aanmerking komt voor dit e-visum? Neemt u dan contact met ons op. Het e-visum voor Sri Lanka is 180 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. Binnen die periode mag u maximaal 30 dagen in Sri Lanka verblijven. Zowel het toeristische visum als het zakelijke visum is een double entry visum. Dit betekend dat u hiermee twee keer het land mag betreden. Let u er wel op dat u binnen 30 dagen na de eerste keer Sri Lanka voor de tweede keer moet betreden en verlaten.

Voor het e-visum Sri Lanka gelden de volgende voorwaarden:

 • Uw paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn.
 • U dient over een retour- of doorvlucht te beschikken.
 • U dient aan te kunnen tonen over voldoende financiële middelen te beschikken om uw verblijf in Sri Lanka te bekostigen.
 • Als u de aanvraag voor een ETA doet, mag u zich niet in Sri Lanka bevinden.
 • Het toeristisch e-visum is alleen geldig voor toerisme, voor zakelijke doeleinden dient u een zakelijk visum aan te vragen.
 • U kunt uw visum ter plaatse bij een immigratiekantoor (tegen betaling) verlengen tot maximaal 6 maanden.

Een uitgebreide toelichting op de voorwaarden van het e-visum voor Sri Lanka en de geldigheid van het e-visum leest u op de informatiepagina's.

Wanneer u niet aan deze voorwaarden voldoet, of als u bijvoorbeeld in dienst wilt treden bij een organisatie die gevestigd is in Sri Lanka, er gaan wonen of studeren verwijzen wij u door naar de ambassade voor het aanvragen van uw visum.

Overzicht van de aanvraagprocedure

 1. Zorg dat u uw paspoort bij de hand heeft. Voor de geldigheid van uw visum is het belangrijk dat u de gegevens exact overneemt van uw paspoort.
 2. Vul het aanvraagformulier op deze website volledig in. Aan de rechterzijde vindt u bij enkele vragen een toelichting, lees deze informatie goed door. Als u met meerdere personen reist kunt u onderaan het formulier klikken op de knop ‘reiziger toevoegen’ Er openen zich dan nieuwe invulvelden waar u de gegevens van de volgende reiziger in kunt vullen. Mocht u vragen hebben over het aanvraagformulier dan beantwoorden wij deze graag. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.
 3. Na het invullen van het aanvraagformulier klikt u op de knop 'aanvraag controleren'. U wordt dan naar de betaalpagina geleid. Op deze pagina kunt u veilig online betalen. Het is niet nodig om over een credit card te beschikken. U kunt betalen met iDeal, Bancontact of per overboeking. Houd er rekening mee dat als u kiest voor een overboeking het 1 tot 2 werkdagen duurt voor wij uw betaling ontvangen en uw aanvraag in behandeling nemen.
 4. Nadat uw aanvraag is afgerond krijgt u van ons een bevestigende e-mail. We vragen u hier nogmaals uw gegevens te controleren.
 5. Wij nemen uw aanvraag in behandeling. We controleren deze op de meest voorkomende fouten en dienen hem in in Sri Lanka.
 6. U ontvangt uw visum van ons per e-mail. Vaak al dezelfde dag, maar in ieder geval binnen 72 uur. Het visum kunt u uitprinten en meenemen op reis.

In verband met de geldigheid van het visum vragen wij deze maximaal 90 dagen voor de door u opgegeven aankomstdatum aan. U kunt uw aanvraag wel al eerder bij ons indienen. Wij bewaren uw gegevens en dienen de aanvraag in zodra dit mogelijk is.

Het visum is ook te verkrijgen via www.eta.gov.lk, de kosten bedragen hier $ 35. U dient hier te betalen met creditcard en de aanvraag is in het Engels.

Betaling en levering e-visum Sri Lanka

Uw e-visum voor Sri Lanka leveren we altijd zo snel mogelijk. We nemen uw aanvraag direct na ontvangst van uw gegevens en uw betaling in behandeling. De beoordeling van de aanvraag gebeurt door de overheid van Sri Lanka. Zij geven het visum doorgaans dezelfde of de volgende dag af en uiterlijk binnen 72 uur. Direct na ontvangst van uw visum sturen wij u deze per e-mail toe. De kosten voor een e-visum (ETA) voor Sri Lanka bedragen 49,95 € per persoon. Uw betaling voldoet u eenvoudig met iDeal of Bancontact. Betaling per overboeking is ook mogelijk. Het duurt in dat geval 1 tot 2 werkdagen voor we uw betaling ontvangen en deze in behandeling nemen. Wanneer u een factuur van uw visumaanvraag wenst te ontvangen kunt u een e-mail, met daarin uw aanvraagnummer, naar ons contactadres sturen. Wij sturen u uw factuur dan digitaal toe.

Spoedvisum Sri Lanka

Reist u op (zeer) korte termijn naar Sri Lanka en heeft u nog geen visum aangevraagd? Dan kunt u uw visum voor Sri Lanka met spoed aanvragen. Op het aanvraagformulier vinkt u het vakje 'spoed (15 min)' aan. Wij behandelen uw aanvraag dan met spoed (binnen 15 minuten), daarna zijn we afhankelijk van Sri Lanka wanneer zij het visum uitgeven. Uw spoedaanvraag wordt 7 dagen per week, 24 uur per dag behandelt. Een spoedvisum voor Sri Lanka kost slechts 5 Euro per persoon extra.

Laatste beoordelingen voor Sri Lanka

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Sri Lanka. Het visum voor Sri Lanka wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Nèt voordat ik rechtstreeks een visum had aangevraagd via ETA kwam ik terec...

  e-visums.nl - 9/10 Amsterdam
 • De spoed levering van het E-visum voor Sri Lanka ging snel, zoals beloofd w...

  Sander - 9/10 Den Haag
 • Sri Lanka ETA application kun je ook zelf doen via de officiele engelstalig...

  Martien C.M. Elbers - 10/10 Hengelo

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.