2736
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Ethiopië

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Ethiopië aan

U kunt uw aanvraag voor Ethiopië eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Ethiopië is beschikbaar vanaf 69,95 € per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.

Toerisme: beschikbare visums

Een toerismevisum is geschikt voor toeristische reizen. Vraagt u dit type visum aan indien u op vakantie gaat of bijvoorbeeld vrienden gaat bezoeken.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Enkele reis max. 30 dagen in totaal 30 dagen 69,95 € Aanvragen
Enkele reis max. 90 dagen in totaal 90 dagen 89,95 € Aanvragen

Visum Ethiopië

Toeristen visa is een electronisch visum afgegeven door het Ethiopische Regering voor bezoekers die wensen te reizen door het land voor enkel toeristische bezoeken.

Verkiesbaarheid

Burgers van alle landen die een permanente woonplaats of vergunning en/of nationaliteit hebben in een van de landen vermeld op de website www.evisa.gov.et komen in aanmekring voor een Ethiopische e-VISA.

Vereisten

  1. Reizigers die een toeristenvisum aanvragen, moeten een reisdocument / paspoort / verblijfsvergunning hebben die geldig is gedurende ten minste zes maanden vanaf de geplande datum van binnenkomst.
  2. Kandidaten die beweren een permanente verblijfsvergunning in een van de in aanmerking komende landen te hebben, moeten een geldig verblijfsvergunningsdocument uploaden

Verwerkingstijd

Onder normale omstandigheden, duurt het verwerken van een visa 3 dagen. Reizigers moeten dus hun verzoek minstens drie dagen voor vertrek in te dienen

Duur en geldigheid

Eenmalig toeristenvisum is 30 of 90 dagen geldig (afhankelijk van de voorkeur van de aanvrager) vanaf de beoogde datum van aankomst in Ethiopië. Als de vluchtdatum van de reizigers onverwacht wordt gewijzigd, moeten reizigers contact met ons opnemen om de geldigheidsperiode van hun visum aan te passen. Het is niet toegestaan om in Ethiopië te verblijven na de geldigheidsperiode van het visum.          Reizigers kunnen om verlenging van het visum verzoeken door persoonlijk naar het hoofdkantoor van de hoofdafdeling voor immigratie en nationaliteitsaangelegenheden (Addis Abeba, Ethiopië) te gaan.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.